Scalup collectie: exclusief ontworpen voor Loods5

Exclusief voor de designafedeling van Loods5 hebben wij de Scalup collectie ontwikkeld. De Scalup collectie bestaat uit een ovale, ronde en rechthoekige tafel en deze staan nu in de winkels van Loods5.

Unieke uitstraling en personalisatie

Het ontwerp van de ovale Scalup tafel is harmonieus en opvallend door de conusvormige schelpen die de poten van de tafel vormen. Het ovale blad en de poten geven de tafel een vriendelijke uitstraling en maken van de tafel een harmonieus geheel. De collectie is verkrijgbaar in drie kleuren: matte lak, zwarte beits en witte beits. Het is ook mogelijk om de kleur van het blad te laten verschillen van de poten. Hiermee kun je een unieke en persoonlijke tafel creëren die perfect past bij jouw interieur. De tafel is ook verkrijgbaar als ronde en rechthoekige tafel.

Kom de Scalup tafels bekijken bij Loods 5

Wil je de tafels in het echt zien en er even aan zitten? Ga dan snel naar de design afdeling van één van de vestigingen van Loods5 of kom langs in onze meubelwinkel in Haarlem.

Bepaal de juiste afmeting van de Scalup

Wil je de perfecte afmetingen voor jouw tafel bepalen? Dan is het knippatroon een handig hulpmiddel. Het knippatroon is een papieren mal die laat zien hoe een ovale tafel bij jou thuis staat en welke maat het beste past.

Ontwerpproces

De Scalup tafels zijn exclusief verkrijgbaar bij Loods 5 Design. Het ontwerpproces van de Scalup tafels is bijzonder en dit kun je lezen in het interview met Sarah Trenité. Zij vertelt over haar passie voor meubelontwerp en het unieke ontwerp van de Scalup tafels. Dus, kom snel langs bij Loods 5 en ervaar het unieke ontwerp van de Scalup Collectie zelf!