Ontdek "the pretty ordinary kitchen chair" van Sarah tijdens GLUE Amsterdam 2022

Ben je op zoek naar iets unieks voor je interieur? Maak dan kennis met "the pretty ordinary kitchen chair", ontworpen door Sarah Trenité. Deze stoel zal gepresenteerd worden tijdens GLUE Amsterdam 2022 van 15 t/m 17 september bij Friday Next Gallery. Lees verder om meer te weten te komen over deze bijzondere stoel en het evenement.

"The Pretty Ordinary Kitchen chair"

Sarah Trenité is de oprichter en ontwerper van Arp design en heeft een passie voor ambachtelijkheid en vakmanschap. Met "the pretty ordinary kitchen chair" heeft ze deze passie gecombineerd met borduurwerk en een houten stoel. Bovendien is de stoel bekleed met geborduurde jute, wat zorgt voor een uniek en opvallend ontwerp. Door te spelen met verschillende kleuren en patronen op de stoel, heeft Sarah een moderne twist gegeven aan een oude traditie.

GLUE Amsterdam 2022

GLUE Amsterdam is een jaarlijks evenement dat zich richt op design en ambachtelijkheid in Amsterdam. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden van 15 t/m 17 september en kun je "the pretty ordinary kitchen chair" bekijken bij Friday next Gallery. Naast de stoel van Sarah Trenité, kun je ook het werk bewonderen van andere ontwerpers zoals Carole Baijings, Cor Unum en Thomas Eyck.

Friday Next over Sarah Trenité

Friday Next Gallery is de locatie waar je "the pretty ordinary kitchen chair" van Sarah Trenité kunt bekijken tijdens GLUE Amsterdam 2022. Bovendien heeft Sarah met deze stoel oude tradities opnieuw uitgevonden en voegt ze unieke details toe aan moderne interieurontwerpen. Mis deze kans niet om haar werk te zien!

Bezoek Friday Next Gallery tijdens GLUE Amsterdam 2022

Als je geïnteresseerd bent in design en ambachtelijkheid, dan is GLUE Amsterdam 2022 een evenement dat je niet mag missen. Bezoek Friday Next Gallery en bewonder "the pretty ordinary kitchen chair" van Sarah Trenité en andere ontwerpen van getalenteerde ontwerpers. Het evenement vindt plaats op Pilotenstraat 18C, 1059 CJ Amsterdam van 15 t/m 17 september 2022 van 10.00u tot 17.00u.

Mis deze kans niet om unieke en inspirerende ontwerpen te ontdekken tijdens GLUE Amsterdam 2022. We zien je graag bij Friday Next Gallery!