Maak kennis met meubelontwerper Sarah Trenité

In 1997 startte Sarah Trenité haar loopbaan als meubelontwerper in een kleine werkplaats in Haarlem. Haar doel was om na het verwerven van de nodige vaardigheden een eigen meubelmerk op te richten. In 2004 werd dit een feit met de oprichting van Arp design. Sindsdien heeft Sarah zich volledig op het meubelontwerpen gericht. Het meubel maken blijft nu beperkt tot het af en toe vervaardigen van prototypes. 20 jaar later, maken de meubelmakers waar ze toen de werkplaats mee startte, nog steeds met veel liefde en passie de meubels van Arp en alles wordt nog steeds in dezelfde werkplaats in Haarlem geproduceerd waar Sarah begon.

sarah trenité meubelwinkel haarlem

Ontwerpvisie: vorm volgt constructie

Door de jaren heen is Arp design uitgegroeid tot een typisch Nederlands merk. Arp staat bekend om haar duurzame, tijdloze en eigenzinnige ontwerpen. Meubelontwerper Sarah richt zich op het creëren van bijzondere meubels waarbij vorm, constructie en functie centraal staan. Bovendien moeten de meubels van Arp altijd tijdloos van aard zijn. Dit is goed te zien in het ontwerp van de ovale design tafel eiken - Longlegs Classic uit 2004, waarbij de unieke constructie van de kruispoot ervoor zorgt dat zoveel mogelijk personen aan de tafel kunnen zitten.

sarah trenité meubelontwerper

Advies van meubelontwerper Sarah

Sarah hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar klanten en neemt graag de tijd voor hen, of het nu in de winkel van Arp is of op de locatie waar het meubel komt te staan. Bovendien is ze zich bewust van het feit dat ze ontwerpt voor mensen en let daarom altijd op het comfort en de functionaliteit van haar meubelontwerpen. Daarnaast houdt ze in gedachten hoe ze haar klanten het beste kan helpen om te komen tot het maken van een keuze. Zo bedacht ze het knippatroon dat helpt bij het uitzoeken van de perfecte ovale tafel. Omdat Sarah als meubelontwerper al zo lang ervaring heeft kan zij heel goed een inschatting maken wat de meest geschikte maat is of uitvoering in kleur en/of materiaal.

sarah trenité meubelwinkel haarlem

Tijd om de perfecte tafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie, het kiezen van de perfecte tafel, of een offerte? Laat het ons weten!

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.