Kom langs in onze nieuwe winkel in de Kleine Houtstraat

Arp opent binnenkort een nieuwe winkel in Haarlem. We zijn verheugd om onze klanten te kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie in de Kleine Houtstraat waar we momenteel bezig zijn om alle ontwerpen een mooie plek te geven.

Locatie: Kleine Houtstraat 36

Onze nieuwe winkel bevindt zich in de Kleine Houtstraat, een gezellige straat in het hart van Haarlem. Deze locatie is perfect voor ons omdat het centraal gelegen is en goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Daarnaast is de straat een populaire bestemming voor winkelliefhebbers en toeristen, waardoor we onze klanten kunnen verwelkomen in een bruisende omgeving. Ook is het dichtbij onze meubelmakerij die gelegen is in Haarlem. Hierdoor zijn we straks nog flexibeler.

Wat bieden we in onze winkel?

In onze winkel in Haarlem ervaar je de meubels fysiek. Er is niets beter dan een tafel fysiek bekijken voordat je een beslissing maakt. In onze meubelwinkel staan de meeste ontwerpen die je ook online ziet. Ook kunnen we je verschillende keuzehulp artikelen aanbieden om na je bezoek de juiste keuze te maken.

Openingstijden

Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 uur tot 17:30 uur, op zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur en op zondag op afspraak. Loop vrijblijvend binnen en krijg persoonlijk advies van ontwerper Sarah Trenité.

Parkeren in de buurt van onze winkel

Als je dichtbij onze meubelwinkel in Haarlem wilt parkeren, dan zijn er verschillende parkeeropties lopen. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Raaks parkeergarage. Dat is slechts vijf minuten loopafstand bevindt. Deze garage biedt voldoende parkeerplekken en is 24/7 geopend.

Een andere optie is de parkeergarage De Kamp, die ook op slechts vijf minuten loopafstand ligt. Deze garage is echter iets kleiner dan de Raaks parkeergarage en kan daardoor in drukke periodes snel vol raken.

Als je bereid bent om iets verder te lopen, dan zijn er ook andere parkeeropties beschikbaar, zoals de parkeergarages Houtplein en De Appelaar. Beide garages liggen op ongeveer tien minuten loopafstand van de Kleine Houtstraat. Houd er rekening mee dat parkeren in het centrum van Haarlem over het algemeen duur kan zijn.