Design meubelwinkel Haarlem

design meubels haarlem

Design meubels in Haarlem

Bent u op zoek naar design meubels in Haarlem? In onze meubelwinkel vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige design meubels die perfect passen bij je interieur. In onze winkel helpt ontwerper Sarah Trenité je graag bij de keuze voor afmeting, kleur en de vorm van je meubel.

Je bent van harte welkom om op elk gewenst moment langs te komen in onze winkel. Wil je graag persoonlijk advies van Sarah? Maak dan gerust een aparte afspraak. Er staat altijd koffie voor je klaar! We nemen graag de tijd voor je. Er is niets beter dan een tafel voor je interieur in het echt bekijken voordat je een beslissing maakt. In onze meubelwinkel in het centrum van Haarlem staan de meeste die je ook online ziet. Ook kunnen we je verschillende keuzehulp artikelen aanbieden om na je bezoek de juiste keuze te maken. En we hebben vaak speciale acties, die we alleen in onze winkel hebben.

Je vindt ons in de Kleine Houtstraat 36 in Haarlem, deze straat loopt parallel aan de Grote Houtstraat in Haarlem. Bezoek ons in Haarlem voor het fysiek bekijken van onze design tafels en andere design meubels.

Als je in Haarlem bent, ga dan vooral ook langs bij onze vrienden van Tiesjurt. Hier verkopen ze duurzame kleding, lifestyle items, kunst en design producten.

Kom langs voor persoonlijk interieuradvies

Sarah geeft je graag advies over de inrichting van je huis. Want een meubel neemt vaak een centrale plek in je interieur in. Wij kunnen ook bemiddelen bij projectinrichting. Hier hebben wij veel ervaring mee. Zo staan er door de jaren heen al veel interieurs vol met meubels en verlichting van Arp.

Parkeren in de buurt van onze meubelwinkel (Haarlem centrum)

Als je dichtbij onze meubelwinkel in het centrum van Haarlem wil parkeren, dan zijn er verschillende parkeeropties. De dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage De Kamp. Dat is slechts op 5 minuten loopafstand. Deze garage biedt voldoende parkeerplekken en is 24/7 geopend. Een andere optie is de parkeergarage De Raaks, die ook op slechts vijf minuten loopafstand ligt.

Als je bereid bent om iets verder te lopen, dan zijn er ook andere parkeeropties beschikbaar in Haarlem, zoals de parkeergarages Houtplein en De Appelaar. Beide garages liggen op ongeveer tien minuten loopafstand van de Kleine Houtstraat.

meubelwinkel haarlem

Openingstijden winkel Haarlem

  • wo t/m vr: 11.00u – 17.30u

  • za: 11.00u – 17.00u

  • zo: heel vaak open. Bel, app of mail om het zeker te weten!

  • In verband met vakantie zijn we gesloten van 11 tot 29 juli!

Je kunt gewoon binnenlopen of via  Instagram, e-mail of mobiel een afspraak maken voor persoonlijk advies.

E-mail: info@arpdesign.com

Mobiel: 06-18080081

Kom je langs in onze meubelwinkel?

Dat lijkt ons heel gezellig! Kunnen wij je voor je bezoek nog helpen met meer informatie? Laat het ons weten!