Onze Haarlemse meubelmakers: dé specialisten in op maat gemaakte design meubels

Productieproces in Haarlem

Arp is trots op haar Haarlemse roots. Het gehele productieproces speelt zich af in Haarlem, van onze meubelmakerij tot onze winkel in de Kleine Houtstraat in het centrum van de stad. Geen producten uit het buitenland, alleen echte Haarlemse meubelmakers die jouw meubels met de grootste zorg en precisie vervaardigen.

Wat doen onze meubelmakers precies?

Arp werkt al jaren met een vaste kern van meubelmakers die samenwerken in een kleinschalige meubelmakerij in Haarlem. De meubelmakerij is best oldschool. Het hout ligt hoog opgestapeld op een grote entresol, klaar om door de vandiktebank te gaan, geschaafd en op maat gezaagd te worden, dan verlijmd te worden en verder bewerkt tot een mooi Arp product. Voordat we een tafelblad verlijmen, bekijken we elke plank nauwkeurig en selecteren we de plank op kleur. Arp is er trots op dat zij met de allerbeste meubelmakers werkt.

Onze meubelmakers zijn essentieel voor de productie van de unieke en stijlvolle meubels van Arp. Of je nu op zoek bent naar een prachtig ontworpen en op maat gemaakte tafel, onze meubelmakers in Haarlem zijn degene die jouw wensen en ideeën omzetten instijlvolle en functionele meubelstukken. In onze winkel vertelt Sarah je graag persoonlijk hoe de meubelmakers de ontwerpen van Arp maken. Zo krijg je een uniek inkijkje in ons productieproces.

meubelmaker meubelmakerij haarlem vandiktebank
meubelmaker meubelmakerij haarlem zagen
meubelmaker meubelmakerij haarlem lakken

Op maat gemaakte meubels door onze meubelmakers

Onze meubelmakers maken jouw design meubels op maat, wat betekent dat ze over de expertise beschikken om de ontwerpen specifiek op jouw wensen en behoeften af te stemmen. De ovale design tafel eiken - Longlegs, is een tafel uit onze collectie die in verschillende afmetingen en afwerkingen gemaakt kan worden. Zo is de Longlegs bijvoorbeeld verkrijgbaar in gekleurde beits en olie. We maken hierbij gebruik van beits en olie van Rubio Monocoat. Dit is een geweldige optie voor mensen die specifieke vereisten hebben voor hun meubels, zoals een bijzondere afmeting, unieke stijl of specifieke functies. Denk hierbij aan het aanpassen van een tafel voor rolstoelgebruikers of een mooie oplossing bedenken als je een grote tafel wil maar hij echt niet bij jou naar binnen kan…

ovale design eettafel eiken meubelmakerij haarlem

Tijd om de perfecte tafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie, het kiezen van de perfecte tafel, of een offerte? Laat het ons weten!