Design meubelmerk uit Haarlem

In 2004 richtte meubelontwerper Sarah Trenité Arp design op. Het was een langgekoesterde droom die in vervulling ging na het delen van de werkplaats met de meubelmakers. Arp is door de jaren heen uitgegroeid tot een typisch Nederlands meubelmerk. Bovendien zijn we nog altijd gevestigd in Haarlem, nu met een eigen winkel, en bekend om onze tijdloze, duurzame en eigenzinnige ontwerpen.

ovale design tafel kruispoot

Ontwerpvisie van Arp design: vorm volgt constructie

Sarah richt zich op het creëren van bijzondere meubels waarbij vorm, constructie en functie centraal staan. Bovendien zijn de meubels van Arp tijdloze ontwerpen die eerder trendsettend zijn dan trendvolgend. Deze visie komt bijvoorbeeld terug in Sarah's bekendste ontwerp van de Ovale design tafel eiken - Longlegs Classic. Deze tafel met kruispoot die ze in 2004 ontwierp, zorgt door haar constructie ervoor dat zoveel mogelijk personen aan de tafel kunnen zitten. Bijna 20 jaar later is de vorm nog steeds tijdloos en is de Longlegs ovale tafel ons populairste ontwerp.

ovale design tafel hoogglans rood

Klantgerichtheid van Arp design

Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Sarah is in haar hoofd altijd bij de mensen thuis. Ze wil dat mensen kiezen met hun hart. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij Arp design en we streven ernaar om het perfecte meubel voor de klant te maken. Dus, wil je meubeladvies van Sarah? Of een tafel op maat, die past binnen de ontwerpvisie van Sarah? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

meubelontwerper sarah trenité

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.