Witte design eettafels

Verschillende modellen witte design eettafels

Bij Arp vind je witte design eettafels die variëren in verschillende soorten en maten. Hieronder vertellen we meer over de collecties, materialen, modellen en verschillende soorten afwerking van een witte tafel.

ovale design tafel hpl wit

Een witte tafel met HPL of Fenix

Een witte eettafel met HPL is onderdeel van onze CC collectie. Het blad bestaat uit berkenmultiplex of Ecoplex al naar gelang de beschikbaarheid. Het blad wordt dan voorzien van een laminaat (HPL). Dit laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor jouw witte tafel kan je kiezen uit glad wit of linnen off white, dit is een HPL met een mooie licht structuur die lijkt op linnen. Of je kiest voor Fenix, die verschillende mooie tinten wit in de collectie heeft. Voor een mooie matte witte eettafel.

Ovale design tafel ecoplex - A-legs CC

De ovale design tafel ecoplex - A-legs CC is een ovale tafel met de poot in de vorm van de hoofdletter A. De schuine poot en het witte blad zorgen ervoor dat de tafel enerzijds een jonge en stoere uitstraling heeft en anderzijds volwassen en stijlvol oogt. De poot van deze tafels is gemaakt van (on)behandeld beukenmultiplex of berkenmultiplex met eikenfineer.

ovale design tafel ecoplex wit RAL9010

Rechthoekige design tafel beukenmultiplex - Twiglegs CC

De rechthoekige design tafel beukenmultiplex - Twiglegs CC is eenvoudig van vorm en functioneel. De poot in de vorm van een twijg geeft de tafel een tikkeltje eigenwijze uitstraling en is gemaakt van (on)behandeld beukenmultiplex. Door zijn strakke vorm is de Twiglegs rechte tafel zeer geschikt als eettafel en kan deze ook heel goed gebruikt worden als bureau.

rechthoekige design tafel beukenmultiplex wit RAL9010

Triround CC ronde witte eettafel

De ronde design tafel beukenmultiplex - Triround CC is een opvallende en unieke tafel die perfect is voor een gezellig samenzijn met zes tot acht personen. Bovendien is de Triround met zijn ronde vorm en witte uitstraling ideaal voor een knusse en gezellige eethoek. De poot is gemaakt van (on)behandeld beukenmultiplex. Ben je op zoek naar een tafel waar je gezellig met veel mensen kunt zitten en die tegelijkertijd een rustige uitstraling heeft? Dan is de Triround CC de perfecte keuze voor jou.

ronde design tafel beukenmultiplex wit ral9010

Tijd om jouw witte eettafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.