De voordelen van een ovale vergadertafel

Misschien dat een ovale vergadertafel niet meteen in je opkomt, maar denk er eens aan! Een ovale tafel biedt tal van voordelen en mogelijkheden. De tafel past in elk type ruimte en werkt verbindend op alle vlakken. Een slimme keuze dus!

De tafel die verbindt

Een ovale kent geen hiërarchie. De ovale vorm heeft immers geen “hoofd”. Daardoor is een ovale tafel bij uitstek geschikt als vergadertafel. Door de ronde vorm van de ellips kan iedereen elkaar zien en horen.

Een ovale tafel verbindt mensen; je kunt elkaar overal zien. Als vergadertafel is het een sociale tafel die mensen de kans biedt om met elkaar in gesprek te gaan. Door het ontbreken van hiërarchie is iedereen gelijk in het gesprek en ontstaan er geen scheve verhoudingen.

De ovale vergadertafel van Arp wordt precies op maat gemaakt, geheel naar wens van de klant. e tafel kan uitgevoerd worden in massief eiken met een matte lak of gekleurde beits en olie. Wij gebruiken een combinatie van beits en olie van Rubio Monocoat. Ook is de tafel verkrijgbaar in noten, kersen, esdoorn of essen. Daarnaast is het mogelijk om de tafel te bestellen in een hoog- of zijdeglans lak uitvoering. Deze is in alle RAL- of NCS kleuren verkrijgbaar. We bieden ook de mogelijkheid om ruimte te maken voor elektrificatie, een doorvoer voor snoeren en dergelijke.

Voor maat- en/of kleuradvies denkt Arp graag vrijblijvend met je mee. Zo kies je de vergadertafel die bij je past.

ovale vergadertafel eiken

Longlegs ovale tafel: de vergadertafel van Arp

De vergadertafel die wij adviseren is de ovale design tafel eiken - Longlegs ClassicDe tafel is gemaakt van massief eiken en afgewerkt met een matte lak die zorgt voor een natuurlijke “onbehandelde” uitstraling. De tafel is ruim van formaat maar de ovale vorm, ook wel elllips genaamd, zorgt ervoor dat de tafel weinig plek inneemt. Door de plaatsing van de kruispoot in het midden kan men overal aanschuiven.

Tijd om jouw vergadertafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.