Tafellamp van Uptodogood: de Baby Taglight

Omdat we al apetrots op de bijzondere Taglight kroonluchter van Binthout zijn, hebben we een zusje gecreëerd. Deze bijzondere tafellamp heeft, net zoals de hanglamp, tags die als een soort lamellen fungeren. Hierdoor krijg je gezellig, warm licht. Zo wordt een donker hoekje weer prachtig verlicht of je nu een led of spaarlamp gebruikt. Door het handige formaat past de lamp makkelijk op een bureau, kastje of bijzettafel. Of je nu in een kasteel of een Tinyhouse woont, dit lieverdje past overal.

Wat maakt de Baby Taglight tafellamp zo bijzonder?

Zoals de meeste ontwerpen van Sarah Trenité produceren we de Baby Taglight op kleine schaal in Nederland. Door middel van lasersnijders wordt de tafellamp gemaakt van 4mm populierenplex. Door de tags en het materiaal geeft de Taglight een bijzonder mooi, warm licht. Maar ook overdag is het een plaatje om te zien. Dus je haal je met de Baby Taglight echt een mooie, bijzondere, en originele tafellamp in huis.

De Baby Taglight is een eigentijdse tafellamp ontworpen door Sarah Trenité voor Up To Do Good.

Up To Do Good is een merk dat graag goed wil doen. Hun missie is simpel; producten verkopen die tijdloos en duurzaam zijn en die onze wereld groener en eerlijker maken. Een groot deel van de opbrengsten uit verkoop worden gedoneerd aan goede doelen en initiatieven zoals o.a. de VoedselbankHuman Rights Watch en MAX foundation. Met je aankoop steun je dus direct onze natuur en samenleving. Hun winkel vind je op Schipholplaza.

  • staande houten lamp baby taglight up to do good arp design
  • staande houten lamp Baby Taglight Arp design
  • baby taglight houten lamp detail arp design
  • Baby Taglight tafellamp met verpakking en losse tags Arp design
  • Baby Taglight onderdelen en handleiding Arp design

Houten lamp Baby Taglight

Normale prijs

Doe-het-zelf tafellamp

Voordat je kan genieten moet je de tafellamp wel nog even zelf in elkaar zetten. Hij komt verpakt in een platte doos inclusief E14 fitting en fluorroze gestoffeerd snoer met duidelijke instructies. Hierdoor is het niet ingewikkeld maar vooral leuk om te doen.

Waar kan ik de Baby Taglight bekijken en kopen?

Wanneer je onze baby Taglight eerst wilt bekijken kun je terecht in onze winkel in Haarlem. Ook kun je de baby Taglight tafellamp via onze shop kopen. Zo hoef je niet de deur uit. Bovendien heb je de bestelling binnen 4 werkdagen in huis. Voor onze leverings– en betalingsvoorwaarden klik je hier.

Bekijk de Baby Taglight in onze winkel

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.