Een design tafel op maat gemaakt

Een eettafel vormt vaak de spil in het huis. Je eet er aan met familie of vrienden, er wordt aan gewerkt, gelezen of spelletjes gedaan, iedereen gebruikt hem anders. De perfecte tafel is dus heel persoonlijk. Ben je bovengemiddeld lang of juist heel klein? Dan wil je misschien onze standaard tafelhoogte van 75 cm laten aanpassen. Hier lees je meer over de juiste afmeting van je eettafel. Ook kunnen we bijvoorbeeld het tafelblad aanpassen zodat je er gemakkelijk met een rolstoel aan kan zitten. Is de maat goed, maar wil je een kleur die wij niet standaard aanbieden? Ook dat kan met onze tafels op maat.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw tafel op maat. Onze ontwerpen worden in Haarlem gemaakt door de allerbeste vaklui die in onze werkplaats ter plekke de maatvoering aan kunnen passen aan jouw wensen. Er is dus veel mogelijk!

Ruimte voor jouw wensen bij een tafel op maat, binnen de stijl van Arp

Onze collectie vormt natuurlijk altijd het uitgangspunt. Alle modellen zijn met zorg ontworpen. De ontwerpen zijn mooi en functioneel, puur vakmanschap. Mocht het zijn dat je een speciale wens hebt die niet aansluit bij de visie van Arp, dan zeggen wij dat heel eerlijk. We kunnen dan samen kijken wat er wel mogelijk is.

In opdracht van omroep Human ontwikkelde we in coronatijd voor het televisieprogramma 'Het Filosofisch Kwintet' een speciale anderhalve meter tafel, waar gasten voldoende afstand van elkaar konden houden. Er is dus veel mogelijk bij Arp!

anderhalve meter tafel televisieprogramma

Om over na te denken

Bij het maken van de juiste keuze voor jouw tafel op maat is het belangrijk om te weten welke tafelvorm het best in jouw omgeving past. Kies je voor een rechthoekige tafel, een ronde tafel of komt een ovale tafel het best tot zijn recht? Dan het materiaal: verkies je hout? En welke houtsoort past het mooist in je interieur? Of is een blad met HPL van Fenix wellicht het handigst?

En dan de afmeting. Natuurlijk is de ruimte die je beschikbaar hebt hiervoor het meest bepalend maar ook de hoeveelheid personen die aan de tafel moeten kunnen zitten is van belang. Want het zou zonde zijn als je straks niet met iedereen aan je nieuwe tafel kunt zitten.

 

Tijd om jouw tafel op maat te maken

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.