Ronde design eettafels

Het grote voordeel van een ronde design eettafel is het feit dat je elkaar altijd kunt zien als je bij elkaar aan tafel zit. Het is daarom ook een gezellige tafelvorm! Wel is het zaak om de tafel niet te groot te nemen, als de mensen die het verst uit elkaar willen zitten elkaar ook nog een beetje willen verstaan. Tenzij er aan vergaderd wordt natuurlijk.

ronde design eettafel multiplex

Ronde design eettafel multiplex - Triround CC

Het blad van de ronde eettafel Triround CC wordt gemaakt van berkenmultiplex of Ecoplex (al naar gelang de beschikbaarheid) met een HPL toplaag. Die toplaag is verkrijgbaar is 8 kleuren. De poot maken we van beuken multiplex. Deze tafel wordt standaard gemaakt met een diameter van maximaal 128cm. Hij is geschikt voor ongeveer 6 personen. Door de kunststof toplaag is de tafel onderhoudsvrij en kan hij tegen een stootje!

ronde design eettafel eiken

Ronde design eettafel eiken - Triround Classic

De ronde eettafel Triround Classic vormt eigenlijk de basis voor de CC variant. Deze eettafel maken we zo groot als jij maar wil. En in welke houtsoort je wil en in welke afwerking. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Arp heeft voor projecten deze tafel al wel eens in diameter 300cm geproduceerd! Met de Triround Classic kun je deze ronde eettafel helemaal aanpassen aan jouw wensen.

ronde design tafel 6 personen

Ronde design eettafel eikenfineer - Scalup

De Scalup ronde tafel heeft drie ‘schelpachtige; poten. Ze staan dicht bij elkaar, waardoor het lijkt alsof de tafel een kolompoot heeft. De openingen tussen de poten geven de tafel een eigenwijze twist en maken hem ook luchtig. De combinatie van de poten en het ronde blad maakt het geheel tot een knusse en stijlvolle tafel.

ronde design eettafel eiken zwart

Ronde design eettafel eiken - Pupil

De Pupil is de kleine zus van de ovale design eettafel eiken - Eye en de rechthoekige design eettafel eiken - Loupe uit de Optical-collectie. Het onderstel van de Pupil heeft dezelfde, kenmerkende vorm als de andere tafels uit deze serie en is symmetrisch gevormd. Door haar heldere vormen oogt de ronde tafel open en stevig.

Tijd om jouw ronde eettafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.