Ontdek de perfecte ronde eettafels van Arp

Het grote voordeel van een ronde eettafel is het feit dat je elkaar altijd kunt zien als je bij elkaar aan tafel zit. Het is daarom ook een gezellige tafelvorm! Wel is het zaak om de tafel niet te groot te nemen, als de mensen die het verst uit elkaar willen zitten elkaar ook nog een beetje willen verstaan…. Tenzij er aan vergaderd wordt natuurlijk.

Ronde eettafels van Arp

 • triround cc fenix zwart

  Ronde eettafel Triround CC

  Het blad van de ronde eettafel Triround CC wordt gemaakt van berkenmultiplex of Ecoplex (al naar gelang de beschikbaarheid) met een HPL toplaag. Die toplaag is verkrijgbaar is 8 kleuren. De poot maken we van beuken multiplex. Deze tafel wordt standaard gemaakt met een diameter van maximaal 128cm. Hij is geschikt voor ongeveer 6 personen.

  Door de kunststof toplaag is de tafel onderhoudsvrij en kan hij tegen een stootje!

 • triround classic massief eiken

  Triround Classic

  De ronde eettafel Triround Classic vormt eigenlijk de basis voor de CC variant. Deze eettafel maken we zo groot als jij maar wil. En in welke houtsoort je wil en in welke afwerking… De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Arp heeft voor projecten deze tafel al wel eens in diameter 300cm geproduceerd!

  Met de Triround Classic kun je deze ronde eettafel helemaal aanpassen aan jouw wensen.

keuzehulpmiddelen die helpen bij het kiezen van de juiste tafel

Kom langs of bestel ons startpakket

Als je moeite hebt met het bepalen van de juiste maat, afwerking of houtsoort van jouw eettafel, dan helpen wij je graag. Kom langs in onze meubelwinkel in Haarlem voor persoonlijk advies of bestel ons startpakket. Hiermee ontvang je verschillende stalen en het knippatroon, waardoor je thuis al een flink stap dichterbij de perfecte tafel komt.

Tijd om jouw ronde eettafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.