Jarenlange ervaring in projectinrichting

De ontwerpen van Arp design worden vaak gekozen in projecten wanneer de projectinrichting originele en duurzame meubels verlangt.

rechthoekige design tafel eiken

 

Flexibiliteit en technisch advies bij projectinrichting

Onze productie in Nederland geeft ons de mogelijkheid om snel in te spelen op de specifieke wensen en eisen van de klant. Hoewel we geen voorraad houden en geen dertien-in-een-dozijn meubels leveren zijn onze levertijden nog best overzichtelijk. Naast het bieden van flexibiliteit, geeft Arp design ook graag technisch advies waar nodig. Wij werken samen met onze klanten om het beste resultaat te bereiken.

Ben je benieuwd naar de haalbaarheid van jouw ontwerp?

Heb je al een bepaald ontwerp in gedachten en wil je weten of dit haalbaar is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen.

Informatie en stalen op aanvraag

Wil je meer informatie over onze tafels of wil je graag stalen ontvangen? Laat het ons weten. Wij sturen ze graag naar je toe.

Een bewezen track record in projectinrichting

Arp design heeft al diverse projecten tot stand gebracht, in samenwerking met onder andere partijen als ZOKU, Dekmantel, Young Capital, Starbucks en VT Wonen. Bekijk hieronder al onze samenwerkingen. Onze ervaring en bewezen track record garanderen een succesvolle samenwerking met jou.

Tijd om samen te werken

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.