Ons basisidee

Hier staan we voor.

Duurzaam: jouw tafel gemaakt in Haarlem

Sarah begon haar carrière in 1997 als meubelontwerper in een kleine werkplaats in Haarlem. De meubelmakers die destijds met Sarah samenwerkten maken nog steeds met liefde en passie van het meest duurzame materiaal de meubels van Arp. Alles wordt nog steeds geproduceerd in dezelfde werkplaats in Haarlem waar Sarah begon.

Specialist in tafels, sinds 1997

Sinds 1997 ontwerpen en produceren wij meubels, met als specialiteit tafels. Onze oprichter, Sarah, leerde veel van het meubelmakersvak in de praktijk en ambieerde haar eigen meubelmerk. Haar idee: een goed ontwerp kan alleen ontstaan als je ook weet hoe het technisch vervaardigd moet worden.

Een leven lang plezier van je tafel

Bij Arp geloven we dat meubels niet alleen mooi, maar ook comfortabel en kwalitatief hoogwaardig moeten zijn. Daarom produceren onze meubelmakers deze tafel met de grootste zorg en aandacht voor detail, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Onze missie is dat onze klanten een leven lang plezier hebben van hun aankoop.

Ontwerpvisie van Sarah: vorm volgt constructie

Onze oprichter en meubelontwerper Sarah Trenité richt zich op het maken van duurzame, tijdloze en eigenzinnige ontwerpen. Bij Arp design staan vorm, constructie en functie centraal bij het creëren van bijzondere meubels.

ovale eettafel longlegs special arp design

Onderscheid jezelf met eigenzinnig en bijzonder meubelontwerp

Een iconisch ontwerp van Arp Design is de Longlegs tafel. Dit ontwerp is geïnspireerd op het favoriete verhaal van Sarah toen ze opgroeide in Londen: Daddy Longlegs. Het verhaal gaat over een meisje dat een geheime weldoener heeft met lange benen. Toen Sarah deze ovale tafel met lange kruispoten ontwierp moest zij meteen aan dit verhaal denken.

De unieke constructie van de kruispoot zorgt ervoor dat zoveel mogelijk personen aan de tafel kunnen zitten. Arp Design is in de loop der jaren uitgegroeid tot een typisch Hollands merk, bekend om haar duurzame, tijdloze en eigenzinnige ontwerpen.

Bezoek ons in Haarlem

Kom langs in onze meubelwinkel in Haarlem. Daar vertelt ontwerper en oprichter Sarah Trenité je graag meer over Arp en helpt je bij het kiezen van je toekomstige design tafel.

Overtuigd van ons basisidee?

Kunnen wij je helpen met meer informatie, het kiezen van de perfecte tafel, of een offerte? Laat het ons weten!