Meubeladvies: vind persoonlijk advies en betrokkenheid bij Arp design

Meubels kiezen kan soms lastig zijn. Twijfel je over het materiaal, de vorm, de kleur of hoeveel mensen er aan een tafel kunnen zitten? Op onze site vind je al veel informatie, maar soms is dat nog niet precies wat je zoekt. Daarom is persoonlijk advies en betrokkenheid bij Arp design belangrijk. Sarah geeft graag meubeladvies!

Meubeladvies in onze winkel

Als je op zoek bent naar persoonlijk advies, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Dit kun je doen door langs te komen in onze winkel. Op locatie kunnen we je natuurlijk het beste meubeladvies geven. Maar bellen naar 06-18080081 of mailen naar info@arpdesign.com is ook mogelijk. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

sarah geeft klant advies aan ovale tafel eye

Voorbereiden op een bezoek aan Arp design

Om het beste meubeladvies te krijgen, is het belangrijk om je goed voor te bereiden op een bezoek aan onze winkel. Neem goede foto's van jouw ruimte, noteer de maten, neem eventueel stalen mee van de vloer en de kleur van de muur. Dit alles helpt ons om het beste advies te geven. Bekijk ook onze keuzehulpmiddelen voor thuis om het keuzeproces te vergemakkelijken.

Wij helpen je graag

Dat lijkt ons heel gezellig! Kunnen wij je voor je bezoek nog helpen met meer informatie? Laat het ons weten!

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.