man knipt knippatroon

Keuzehulp: Ons stappenplan voor de perfecte tafel

Een tafel is niet zomaar een meubelstuk. Het is een belangrijk onderdeel van je interieur en speelt een cruciale rol in het creëren van een gezellige en functionele ruimte. Daarom is het belangrijk om bij de aanschaf van een tafel de juiste keuzes te maken. Bovendien hebben wij hiervoor een aantal handige 'keuzehulp' tips. In dit artikel nemen we je mee door de belangrijkste stappen om de perfecte tafel te kiezen.

 • startpakket knippatroon en stalen
 • persoonlijk advies startpakket knippatroon knippen
 • startpakket tekening en stalen
 • Startpakket met knippatroon - maak de beste keuzes voor jouw tafel | Arp design

Startpakket met knippatroon - maak de beste keuzes voor jouw tafel

Normale prijs
Startpakket met stalen en:

Wij bieden je graag keuzehulp

 • Stap 1: Kies de vorm

  Ten eerste adviseren wij om bij het kiezen van een tafel eerst de vorm te bepalen. Maar soms vragen bepaalde ruimtes om een specifieke vorm, zoals een ronde tafel in een kleine ruimte of een rechthoekige tafel in een lange en smalle ruimte. Maar uiteindelijk is het ook een kwestie van smaak en persoonlijke voorkeur.

  Met karton en dozen kun je thuis een idee krijgen van de verschillende vormen en de ruimte waarin de tafel komt te staan. Maar je kunt ook ons knippatroon hiervoor gebruiken. In dit keuzehulp artikel hebben wij de perfecte ellipsen en cirkels voor je uitgetekend. Bekijk het knippatroon hier.

 • Stap 2: Kies de maat

  Ten tweede is het belangrijk om de juiste maat te bepalen. Een rechthoekige tafel is al wat makkelijker te visualiseren. Voor ronde of ovale tafels kan het echter lastiger zijn om de juiste maat te bepalen. Kom langs in onze winkel om de vormen van onze tafels zelf te ervaren. Of bestel ons startpakket, hiermee ontvang je verschillende stalen en het knippatroon, die je keuzehulp biedt bij het kiezen van de perfecte tafel.

 • Stap 3. Kies het materiaal

  Er zijn zoveel verschillende materialen om uit te kiezen voor je tafel. Wij bieden gelukkig ook keuzehulp bij het kiezen van het materiaal. Van massief hout tot glas, van kunststof tot metaal, we geven je graag advies. Het is belangrijk om te bepalen wat het beste bij jouw wensen en behoeften past. Lees op onze pagina over onze houtsoorten meer over het materiaal dat wij gebruiken, of haal verschillende stalen in huis via ons startpakket.

 • Stap 4. Kies de afwerking die bij je past

  Tot slot kies je de afwerking die bij je past. Vind je het niet erg om de tafel af en toe een onderhoudsbeurt te geven? Of wil je daar juist niets van weten? We bieden je graag keuzehulp. Hier lees je er meer over.

keuzehulpmiddelen die helpen bij het kiezen van de juiste tafel

Kom langs of bestel ons startpakket

Als je moeite hebt met het bepalen van de juiste maat, afwerking of houtsoort van jouw eettafel, dan helpen wij je graag. Kom langs in onze meubelwinkel in Haarlem voor persoonlijk advies of bestel ons startpakket. Hiermee ontvang je verschillende stalen en het knippatroon, waardoor je thuis al een flink stap dichterbij de perfecte tafel komt.

Tijd om jouw tafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.