Design meubels van Arp: stijlvol, functioneel en duurzaam

Bent u op zoek naar meubels van hoge kwaliteit die uniek en functioneel zijn? Dan zijn de design meubels van Arp precies wat u zoekt. Deze meubels worden in Nederland geproduceerd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Ze zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook duurzaam en van de hoogste kwaliteit.

babar chaise longue bank in studio setting

Verschillende design meubel collecties

Ontwerpster Sarah Trenite begon in 1997 met het ontwerpen van een tafel omdat ze degene die ze zocht niet kon vinden. Dit is met de jaren uitgegroeid tot een volledige collectie design meubels. Haar meubelontwerpen ontstaan uit de visie “vorm volgt constructie.” Als de constructie goed is, vormt dat de basis van een mooi ontwerp. Een ontwerp die dan ook nog functioneel moet zijn.

longlegs classic collectie ovale tafel

Classic Collectie

Deze collectie vormt de basis en wordt voornamelijk vervaardigd uit eikenhout. Het staat synoniem voor ambacht en duurzaamheid. Bedoeld om een leven lang mee te gaan.

longlegs cc collectie ovale tafel

Copy Cat Collectie (CC)

Deze collectie dankt zijn naam aan de fabrikanten en meubelmerken die onze ontwerpen kopieerden. Omdat wij niet van andere willen kopiëren, kopiëren wij onszelf! Een goedkopere versie met dezelfde uitstraling. Maar evengoed duurzaam en met liefde gemaakt!

longlegs special collectie ovale tafel

Special Collectie

Op basis van onze standaard collectie alleen dan net even anders. Omdat een andere kleur of afwijkend formaat voor ons geen probleem is.

Waarom design meubels van Arp?

Allereerst is het belangrijk dat je verliefd wordt op ons design. Het blijft toch een kwestie van smaak!

Hieronder nog enkele redenen om voor onze design meubels te kiezen:

  • Kleinschalig in NL geproduceerd
  • Eerlijk materiaal
  • Duurzaam
  • Origineel
  • Korte lijnen met de makers

Kom langs of bestel ons startpakket

Als je moeite hebt met het bepalen van de juiste maat, afwerking of houtsoort van jouw eettafel, dan helpen wij je graag. Kom langs in onze meubelwinkel in Haarlem voor persoonlijk advies of bestel ons startpakket. Hiermee ontvang je verschillende stalen en het knippatroon, waardoor je thuis al een flink stap dichterbij de perfecte tafel komt.

Tijd om jouw design meubel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Neem contact met ons op!

Tijd om jouw design meubel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.