Design meubel collecties

ronde design eettafel eiken

De basis: de classic collectie

De classic collectie vormt de basis van alle design meubels van Arp. In dit assortiment worden de meeste ontwerpen in eiken uitgevoerd. In onze vaste werkplaats door onze eigen meubelmakers. Meestal in het mooiste Europese eiken. Maar desgewenst ook in andere mooie houtsoorten zoals noten, essen, of esdoorn. De meubels zijn afgewerkt in een mooie matte lak die het hout zijn natuurlijke kleur laat behouden of in een (beits)olie die het hout kleurt. Dus kijk hier voor meer informatie over verschillende afwerkingen op onze keuzehulppagina.

Het aanbod van Arp Design staat voor ambacht en duurzaamheid. Bovendien gaan de meubels uit de classic collectie een leven lang mee. De volgende design meubels zijn onderdeel van de Classic collectie:

ronde design eettafel multiplex

Het verhaal achter de CC collectie!

De fabrikanten die ons kopieerden inspireerden ons tot het maken van deze collectie. Daarom staat de CC voor CopyCat. Onze mooiste ontwerpen, maar dan in een goedkopere uitvoering. Dus onze eigen kopie van ons eigen origineel. Want we kopiëren niet van anderen, we kopiëren onszelf! Een mooi ontwerp in een goedkopere versie maar met de beste kwaliteit. Wij maken de CC collectie in onze vaste fabriek met de meest geavanceerde machines. In de fabriek worden de bladen van de tafels uit de CC collectie gemaakt van een duurzaam plaatmateriaal zoals berkenmultiplex of ecoplex (plaatmateriaal gemaakt van snelgroeiend populier) met een laminaat (HPL). De poten worden door de meubelmakers gemaakt van beukenmultiplex als basis. De volgende design meubels zijn onderdeel van de CC collectie:

Productie in Nederland maakt flexibel

Wij maken onze meubels allemaal in onze werkplaats in Haarlem. Daarom kunnen wij alles op maat maken en in elke gewenste kleur. Dus altijd op basis van onze standaardcollectie. Een knalrode Longlegs in 6 meter? Of een piepkleine Twiglegs in okergeel? Geen probleem! Het kan allemaal in onze special collectie! Dus… heb je een speciale wens? Laat het ons weten. Zolang wij er achter staan en het past binnen ons assortiment gaan we met jouw wensen aan de slag.

Tijd om jouw tafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.