Bijzondere houten design hanglamp van Arp: de Taglight

De bijzondere houten design hanglamp - Taglight is een heel bijzondere hanglamp, en al jaren één van de meest succesvolle ontwerpen van Sarah Trenité. Geïnspireerd op de klassieke kroonluchter alleen dan anno nu. Door het mooie lichte materiaal en de tags welke als lamellen werken, geeft de Taglight prachtig warm en sfeervol licht. Of je de lamp nu boven de eettafel hangt of in de hoek, het bijzondere licht draagt sowieso bij aan een nog fijnere sfeer in huis. Door het tijdloze minimalistische ontwerp past de hanglamp in elk interieur en de materiaalkeuze maakt dat je er jaren plezier van kan hebben.

houten design hanglamp

Goede verlichting van een lamp is onmisbaar

Hoe belangrijk is dat eigenlijk, verlichting? Daar kunnen we kort in zijn, goede verlichting is onmisbaar in elk interieur. Door goede verlichting kun je een saaie, donkere, kleine of juist hele grote ruimte een totaal ander uiterlijk geven. Met de bijzondere hanglamp van Binthout kun je bijvoorbeeld je eettafel mooi uitlichten. Hij is niet alleen geschikt als sfeerverlichting maar je kunt er ook prima een boek onder lezen. Hang je de lamp in de hoek geef je, wat vaak een vergeten plek in het huis is, weer extra aandacht. Maar ook in de hal of entree komt de Taglight goed tot zijn recht. Wanneer je liever persoonlijk advies over de plaatsing van de hanglamp wilt kun je ons altijd bellen of mailen. We helpen je graag!

design hanglamp essen hout

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.