Bijzondere design eettafels gemaakt door Arp

Je bent op zoek naar een bijzondere design eettafel. Eentje die zich kan onderscheiden van de rest. Tegenwoordig is kwantiteit de norm. Dus wordt er ingespeeld op de commercie en rollen de ontwerpen in grote getale van de werkbank. Een eettafel van Arp is geen massaproduct, geen lopende band werk, geen dertien in een dozijn… Arp gaat voor kwaliteit en kleinschaligheid. Een bijzondere eettafel die toch tijdloos is, kleinschalig geproduceerd wordt binnen Nederland en je hele leven mee kan.

Wat maakt de design eettafels van Arp bijzonder?

Arp heeft verschillende eettafels ontworpen vanuit het oogpunt functioneel te zijn. De eettafels van Arp zijn ook nog eens prachtig, in Haarlem gemaakt, met veel liefde ontworpen en duurzaam. Dat is wat onze eettafels bijzonder maakt.

ovale design tafel eiken

Bijzondere eettafel: de Longlegs ovale tafel eiken met kruispoot

Éen van onze meest bijzondere eettafels van Arp is de Longlegs ovale tafel. Deze beschikt over een uniek ontwerp, waarbij de constructie van het onderstel bestaat uit een combinatie van lange en kortere poten die samen voor stabiliteit en een stijlvolle uitstraling zorgen. Het maakt niet uit vanuit welke hoek je de kruispoot bekijkt, hij is altijd prachtig en blijft een echte blikvanger. Bovendien is de Longlegs niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel. Dankzij de vorm en positie van de kruispoot kun je aan elke zijde van de tafel zitten, wat betekent dat er altijd plek is voor nog een gast. Daarbij is het onderstel stevig en stabiel.

ovale eettafel kruispoot

Inspiratie uit een kinderverhaal

Sarah groeide op in Londen en haar favoriete verhaal als kind was 'Daddy Longlegs'. Het verhaal gaat over een weesmeisje dat, dankzij financiële hulp van een geheime weldoener, naar de universiteit kan gaan. Toen Sarah in 2004 een ovale tafel ontwierp met lange kruispoten, kon ze niet anders dan denken aan de lange schaduwen van de weldoener uit het verhaal.

Bijzondere eettafels op maat

Ben je helemaal weg van onze tafels maar heb je toch een speciale wens…. Dat is altijd bespreekbaar. Zolang het past binnen de ontwerpvisie van Sarah en het technisch geen probleem vormt. We hebben een korte lijn met onze makers. Wil je dus iets afwijken van ons ontwerp kunnen we er snel achterkomen wat de mogelijkheden zijn.

Kortom:

  • kleinschalig geproduceerd
  • authentiek
  • duurzaam
  • stijl- en liefdevol
  • vaak aanpasbaar naar eigen wens

Tijd om jouw bijzondere eettafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.