Up To Do Good: Een bijzettafel die niet alleen mooi is, maar ook goed doet!

Up To Do Good is een unieke winkel op Schiphol Plaza die zich onderscheidt door haar inspirerende sfeer, de betrokkenheid van het personeel en de duurzame en verantwoorde producten die ze verkopen. Bij Up To Do Good gaat het niet alleen om het verkopen van mooie spullen, maar ook om bijdragen aan een betere wereld. Speciaal voor Up To Do Good hebben we de Four-Legged Friend bijzettafel gemaakt, waarvan de opbrengsten worden gedoneerd aan Save The Children, UNICEF en Human Rights Watch.

Een duurzaam en milieuvriendelijk product

De Four-Legged Friend bijzettafel is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. De poten van het tafeltje zijn geïnspireerd op dierenpootjes en zijn vervaardigd uit snelgroeiend populieren multiplex. We gebruiken het restmateriaal van de grote tafels voor de bovenkant van de bijzettafel, waardoor we geen materiaal verspillen. Het resultaat is een uniek product dat in elk opzicht goed doet.

Er zijn vele voordelen aan het gebruik van een duurzaam en milieuvriendelijk product. Door te kiezen voor de Four-Legged Friend bijzettafel draag je bij aan de bescherming van het milieu. Bovendien is het tafeltje gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. Dit betekent dat je er jarenlang plezier van kunt hebben en dat je niet snel een nieuw tafeltje hoeft te kopen. Dit bespaart niet alleen geld, maar zorgt ook voor minder afval en minder belasting voor het milieu.

Een bijzettafel voor Up To Do Good die echt iets betekent

Met de Four-Legged Friend bijzettafel draag je bij aan een betere wereld. En daarnaast heb je ook een uniek en hoogwaardig product in huis! Het tafeltje is niet alleen een mooie en functionele toevoeging aan je interieur, maar ook een bijzonder symbool van betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Dankzij de bijdrage van Drimensa en Roms interieurmakers is dit product met veel liefde en vakmanschap tot stand gekomen.

Op dit moment is de Four-Legged Friend bijzettafel niet meer verkrijgbaar, maar we hebben een nieuw product met dit mooie merk gelanceerd: de houten design lamp - Baby Taglight. Door te kiezen voor dit product draag je bij aan een betere wereld. En heb je ook een unieke en hoogwaardige lamp in huis. Lees hier meer over de totstandkoming van dit product.