info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Verzenden & retourneren

Tafellinnen, klein meubilair en verlichting

Arpdesign streeft ernaar om producten uit de categorieën tafellinnen, verlichting en klein meubilair binnen twee werkdagen te verzenden, zodat je bestelling binnen drie tot vier werkdagen bij jou in huis kan zijn. In het geval van leveringsproblemen zal je hier per e-mail van op de hoogte gesteld worden.

De verzending wordt verzorgd door PostNL. Bij orders boven de € 100,– is de verzending op aanvraag.

Nederland
Er worden verzendkosten gerekend van € 6,95 op orders verzonden binnen Nederland van minder dan € 100,– Voor brievenbuspakketjes binnen Nederland rekenen we € 3,50. Nadat het pakket verzonden is, krijg je een track & trace code opgestuurd, waarmee je het pakket kunt volgen tijdens het leveringsproces.

België
Er worden verzendkosten gerekend van € 19,00 op orders verzonden naar België van minder dan € 100,– Nadat de order verzonden is, krijg je een track & trace code opgestuurd, waarmee je het pakket kunt volgen tijdens het leveringsproces.

14 dagen niet goed geld terug garantie
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, maar bij Arpdesign stellen we het zeer op prijs te weten waarom een bestelling niet bevalt. Wij willen graag tevreden klanten en van een retournering kunnen we leren!

Om gebruik te maken van het recht tot retourneren dien je altijd eerst contact met ons op te nemen via info@arpdesign.com. Je ontvangt dan informatie over de verdere procedure en een retourformulier dat bij de retourzending toegevoegd moet worden.

Je hebt na annulering 14 dagen de tijd om je bestelling retour te zenden. Als de retourzending bij ons binnen is zullen wij uiterlijk na 14 dagen je aankoopbedrag crediteren. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Arpdesign geretourneerd moeten worden.

Product defect of beschadigd bij ontvangst
Indien het bestelde product bij ontvangst beschadigd is, dien je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden.

Garantie
Op de producten van Arp is de wettelijke garantie van toepassing (wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten).

Levering en montage van onze ovale, ronde en rechthoekige tafels
De tafels worden vervoerd en gemonteerd door transportbedrijf JP Haarlem. Zij nemen contact met je op zodra de tafel klaar is en gereed staat voor levering. Zij monteren de tafel en brengen hem precies tot op de plek waar jij hem wilt hebben. De kosten voor levering en montage bedragen €75,- incl. BTW. Je kan er ook voor kiezen de tafel af te halen bij onze transporteur in Haarlem. De kosten voor levering in België bedragen €175,- incl. BTW.

Herroepingsrecht tafels
De tafels van Arpdesign worden speciaal voor jou op maat gemaakt en in de door jou gewenste kleur, waardoor er geen recht op herroeping is.