info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Verzenden & retourneren

Verzending en garantie

Levering en montage van onze ovale, ronde en rechthoekige tafels
Onze tafels worden vervoerd en gemonteerd door onze transporteur. Zij nemen contact met je op zodra de tafel klaar is en gereed staat voor levering en monteren de tafel en brengen hem precies tot op de plek waar jij hem wilt hebben.

Alle prijzen zijn inclusief levering en montage en we gaan standaard uit van levering en montage op de begane grond binnen Nederland op een doordeweekse dag. Voor levering op een verdieping geldt een toeslag van €15,- per verdieping, de toeslag voor levering in het weekend bedraagt €65,-.

De meerkosten voor levering in België worden berekend op basis van de locatie en afleversituatie.

Je kan er ook voor kiezen de tafel kosteloos af te halen bij onze transporteur in Haarlem. Als je dit aangeeft bij je bestelling nemen wij contact met je op zodra de tafel klaar is.

Annulering levering of afwezigheid bij levering
U kunt de levering van uw bestelling tot twee werkdagen voor levering kosteloos uitstellen. Indien u de wijziging één werkdag van tevoren of op de afleverdag zelf doorgeeft zijn wij helaas genoodzaakt annuleringskosten (€45,-) in rekening te brengen.

Wanneer u niet thuis bent op het afgesproken moment van levering zijn wij genoodzaakt de tafel mee terug te nemen en de volledige kosten voor levering (€95,- binnen Nederland) bij u in rekening te brengen. Wij zullen dan nogmaals contact met u opnemen voor een nieuwe leverafspraak waarbij u wel aanwezig bent.

Verzending tafellinnen, klein meubilair en verlichting (tot 30kg)
Arpdesign streeft ernaar om producten uit de categorieën tafellinnen, verlichting en klein meubilair binnen twee werkdagen te verzenden, zodat je bestelling binnen drie tot vier werkdagen bij jou in huis kan zijn. In het geval van leveringsproblemen zal je hier per e-mail van op de hoogte gesteld worden.

De verzending wordt verzorgd door PostNL of DHL. Voor orders onder de 30kg binnen Nederland worden verzendkosten van €6,95 in rekening gebracht.Voor brievenbuspakketjes binnen Nederland rekenen we €4,50. Nadat het pakket verzonden is, ontvang je van ons een track&trace code. Voor verzendingen onder de 30kg naar België  worden verzendkosten van € 19,00 in rekening gebracht.  Nadat de order verzonden is, ontvang je van ons een track&trace code.

Verzending kasten en stoelen (boven 30kg)
Bij bestelling van grotere producten, zoals stoelen en kasten, is het te verzenden meubilair zwaarder dan 30kg of te groot voor verzending per post. In dit geval wordt de levering gedaan door JP Haarlem. Zij leveren de meubelas dan af aan de deur. Kosten hiervoor zijn €45,-. Mocht je meerdere grote producten bestellen, dan kan het zijn dat de kosten voor levering hoger zijn vanwege het volume. Wij nemen hierover dan contact met je op.

Niet thuis bij levering door PostNL of DHL

Wanneer u niet thuis bent op het moment van levering beslist de vervoerder wat er met jouw pakket gebeurt. Afhankelijk van de vervoerder kan het pakket nogmaals worden aangeboden, bij de buren worden afgeleverd of naar een afhaalpunt worden gebracht. Je wordt door de vervoerder op de hoogte gesteld van wat er met uw pakket is gebeurd.

Product defect of beschadigd bij ontvangst
Indien het bestelde product bij ontvangst beschadigd is, dien je zo snel mogelijk, het liefst binnen 7 dagen, na ontdekking van het gebrek contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden.

Garantie
Op de producten van Arp is de wettelijke garantie van toepassing (wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten).

Retourneren

Maak gebruik van het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Download hier het formulier voor herroeping

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. U kunt voor uw herroeping ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping. 

Uitzonderingen op het herroepingsrechtrecht
De tafels van Arp worden naar de specifieke wensen van de klant gemaakt en zijn niet geprefabriceerd. Derhalve vervalt voor deze producten het herroepingsrecht.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

U kunt uw goederen retourneren naar het volgende adres: 
Arp Design
Hendrik Figeeweg 3F C4
2031 BJ  Haarlem

U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Al onze ‘kleine’ producten kunnen verzonden worden via de reguliere pakketdiensten zoals PostNL, DHL en UPS. De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van het pakket en zullen ongeveer tussen de €6,95 en €15,00 liggen bij verzending binnen Nederland.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.