info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Verzenden & retourneren

Verzending en garantie

 

Levering en montage van onze ovale, ronde en rechthoekige tafels
Onze tafels worden vervoerd en gemonteerd door transportbedrijf JP Haarlem. Zij nemen contact met je op zodra de tafel klaar is en gereed staat voor levering. Zij monteren de tafel en brengen hem precies tot op de plek waar jij hem wilt hebben. De kosten voor levering en montage bedragen €75,- incl. BTW. Je kan er ook voor kiezen de tafel kosteloos af te halen bij onze transporteur in Haarlem. De kosten voor levering in België bedragen €175,- incl. BTW.

Verzending tafellinnen, klein meubilair en verlichting
Arpdesign streeft ernaar om producten uit de categorieën tafellinnen, verlichting en klein meubilair binnen twee werkdagen te verzenden, zodat je bestelling binnen drie tot vier werkdagen bij jou in huis kan zijn. In het geval van leveringsproblemen zal je hier per e-mail van op de hoogte gesteld worden.

De verzending wordt verzorgd door PostNL. Voor orders onder de 30kg binnen Nederland worden verzendkosten van € 6,95 in rekening gebracht. Voor brievenbuspakketjes binnen Nederland rekenen we € 3,50. Nadat het pakket verzonden is, krijg jevan ons bericht.

Voor verzendingen onder de 30kg naar België  worden verzendkosten van € 19,00 in rekening gebracht.  Nadat de order verzonden is, krijg je van ons bericht.

Product defect of beschadigd bij ontvangst
Indien het bestelde product bij ontvangst beschadigd is, dien je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden.

Garantie
Op de producten van Arp is de wettelijke garantie van toepassing (wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten).

 

Retourneren

 

Maak gebruik van het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Download hier het formulier voor herroeping

 Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. U kunt voor uw herroeping ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping. 

Uitzonderingen op het herroepingsrechtrecht
De tafels van Arp worden naar de specifieke wensen van de klant gemaakt en zijn niet geprefabriceerd. Derhalve vervalt voor deze producten het herroepingsrecht.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.