info@arpdesign.com | 06 – 18080081

in de SHOWROOM

Kom je langs? Je bent van harte welkom! Bel of mail ons voor een afspraak.

Via onderstaande kalender kun je eenvoudig een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Wij laten je graag alle tafels zien die hier staan en kunnen je goed adviseren naar aanleiding van jouw wensen. Dat doen wij graag!

Ga naar de afsprakenkalender

Kom je liever niet langs of lukt het even niet en heb je wel vragen of wil je informatie over een tafel? Neem dan contact met ons op. We zijn per mail of telefonisch bereikbaar en helpen je graag. We kunnen je ook op afstand adviseren over de beste tafel voor jou met behulp van foto’s en plattegronden. En we kunnen altijd een knippatroon en stalen opsturen.

  06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze site. Daar vind je allerlei keuzehulpmiddelen voor thuis  om de juiste maat en kleur van jouw tafel te bepalen.

 

 

Kom onze tafels op afspraak bekijken in de showroom!

Ovaal, rond of toch rechthoekig? Twijfel je over de kleur of weet je niet precies wat je wil? Wil je de materialen van onze tafels eerst zien en voelen? In onze showroom in de BakkeRij in Haarlem helpen we je graag! We hebben we verschillende modellen en uitvoeringen van onze tafels staan door de hele BakkeRij. Ook hebben we eindeloos veel stalen en alle middelen om mee te denken over  jouw ideale tafel.

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00u tot 16.00u  kun je bij ons terecht voor een bezoek.  Via onderstaande knop plan je direct online jouw afspraak.

Afspraak maken om tafels te bekijken

Kom je liever op een andere dag? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken om langs te komen in de showroom. Dan laten wij je alles zien en helpen we je met het maken van de keuze.

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is vrij. Let er wel op dat het altijd druk is met auto’s en dat het kan zijn dat je lang op zoek bent naar een plekje. Je kunt ook met het OV komen, want met de nieuwe fietsbrug ben je ook zo bij ons vanaf het station (met de OV-fiets).

 

Showroom-Arp-Office-BakkeRij-Haarlem-Arp-design
team-contact-BakkeRij-ARP-design-vierkant

Als je er dan toch bent.. Dit vind je nog meer in de BakkeRij

Werk aan de Muur heeft betaalbare kunst in jouw stijl. Ze hebben unieke werken door de samenwerking met meer dan 6.000 beeldmakers. En het leuke is, de showroom van Werk aan de Muur is ook onze showroom, want ze hebben daar een Longlegs CC staan!
Meer over Werk aan de Muur. 

Koffie, ontbijt & lunch. Figee Café is een ontbijt-lunch-koffiebar in het bedrijfsverzamelgebouw ‘De BakkeRij’ op het Figee terrein. Je kunt er goede koffie en heerlijke broodjes krijgen. Het café is op werkdagen geopend tot 3 uur. Van 6 t/m 26 augustus 2018 is het café gesloten i.v.m. vakantie.
De kaart vind je op Facebook

Figee-cafe-Arp-Office-BakkeRij-Haarlem-Arp-design