info@arpdesign.com | 06 – 18080081

SHOWROOM

Kom onze tafels op afspraak bekijken in de showroom!

Ovaal, rond of toch rechthoekig? Twijfel je over de kleur of weet je niet precies wat je wil? Wil je de materialen van onze tafels eerst zien en voelen? In onze showroom in de BakkeRij in Haarlem helpen we je graag! We hebben we verschillende modellen en uitvoeringen van onze tafels staan door de hele BakkeRij. Ook hebben we eindeloos veel stalen en alle middelen om mee te denken over  jouw ideale tafel.

Gezellig als je langskomt! maar  laat wel eerst even van je horen, want soms zijn we op pad.

Bel of mail ons om een afspraak te maken om langs te komen in de showroom. Dan laten wij je alles zien en helpen we je met het maken van de keuze. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00u tot 17.00u.

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis en met de nieuwe fietsbrug ben je ook zo bij ons vanaf het station (met de OV-fiets). Plan hier jouw route naar onze showroom. 

 

Showroom-Arp-Office-BakkeRij-Haarlem-Arp-design
team-contact-BakkeRij-ARP-design-vierkant

Als je er dan toch bent.. Dit vind je nog meer in de BakkeRij

Werk aan de Muur heeft betaalbare kunst in jouw stijl. Ze hebben unieke werken door de samenwerking met meer dan 6.000 beeldmakers. En het leuke is, de showroom van Werk aan de Muur is ook onze showroom, want ze hebben daar een Longlegs CC staan!
Meer over Werk aan de Muur. 

Koffie, ontbijt & lunch. Figee Café is een ontbijt-lunch-koffiebar in het bedrijfsverzamelgebouw ‘De BakkeRij’ op het Figee terrein. Je kunt er goede koffie en heerlijke broodjes krijgen. Het café is op werkdagen geopend tot 3 uur. Van 6 t/m 26 augustus 2018 is het café gesloten i.v.m. vakantie.
De kaart vind je op Facebook

Figee-cafe-Arp-Office-BakkeRij-Haarlem-Arp-design