info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Vergadertafel ovaal kopen of te huur

Vergadertafel

Misschien dat een ovale vergadertafel niet meteen in je opkomt, maar denk er eens aan! Een ovale tafel biedt tal van voordelen en mogelijkheden. De tafel past in elk type ruimte en werkt verbindend op alle vlakken. Een slimme keuze dus!

vergadertafel ovaal Longlegs classic eiken Arp design

Een ovale vergadertafel

Een ovale kent geen hiërarchie. De ovale vorm heeft immers geen “hoofd”. Daardoor is een ovale tafel bij uitstek geschikt als vergadertafel. Door de ronde vorm van de ellips kan iedereen elkaar zien en horen.

Een ovale tafel verbindt mensen; je kunt elkaar overal zien. Als vergadertafel is het een sociale tafel die mensen de kans biedt om met elkaar in geprek te gaan. Door het ontbreken van hiërarchie is iedereen gelijk in het gesprek en ontstaan er geen scheve verhoudingen.

De ovale vergadertafel van Arp wordt precies op maat gemaakt, geheel naar wens van de klant. De tafel kan uitgevoerd worden in massief eiken met een matte lak of beitsolie. Ook is de tafel verkrijgbaar in noten, kersen, esdoorn of essen. Daarnaast is het mogelijk om de tafel te bestellen in een hoog- of zijdeglans lak uitvoering. Deze is in alle RAL- of NCS kleuren verkrijgbaar. We bieden ook de mogelijkheid om ruimte te maken voor elektrificatie, een doorvoer voor snoeren en dergelijke.

Voor maat- en/of kleuradvies denkt Arp graag vrijblijvend met je mee. Zo kies je de vergadertafel die bij je past.

Vergadertafel ovaal verhuur Longlegs classic eiken Arp design

 Vergadertafel huren bij Arp

Een vergadertafel huren is ideaal als u slechts voor één dag een tafel nodig heeft zonder dat je meteen hoge kosten moet maken voor de definitieve aanschaf van een tafel. Het is ook mogelijk om de tafel meerdere dagen te huren. Dan maken we een speciale prijs.

De vergadertafel die Arp verhuurt is de Longlegs ovale tafel. De tafel is gemaakt van massief eiken en afgewerkt met een matte lak die zorgt voor een natuurlijke “onbehandelde” uitstraling. De tafel is ruim van formaat (250x115x75) maar de ovale vorm, ook wel elllips genaamd, zorgt ervoor dat de tafel weinig plek inneemt. Door de plaatsing van de kruispoot in het midden kan men overal aanschuiven.

Onze transporteurs komen de tafel brengen waar en wanneer je maar wilt. Omdat het tafelblad en de tafel los van elkaar geleverd worden is de tafel altijd makkelijk naar binnen te brengen. De transporteurs monteren de tafel en zetten hem precies op de gewenste plek.

Wil je onze vergadertafel huren of meer weten? Kijk dan eens onder verhuur of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en denken graag met je mee.