fbpx
info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Te zien in de showroom

LET OP! Woensdag 13 februari 2019 zijn wij helaas niet aanwezig en is het niet mogelijk onze showroom te bezoeken. 

Kom onze tafels vrijblijvend bekijken in de showroom!

Heb je je oog laten vallen op één van onze tafels en zou je deze graag eerst in het echt willen zien? Dan ben je van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Op vrijdag van 9.00u tot 16.00u ben je van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend bezoek. Je kunt dan zelf de tafels bekijken en met eventuele vragen kun je bij ons binnenlopen.

Soms kun je ook op woensdagmiddag van 13.00u tot 16.00u bij ons terecht, houd daarvoor de kalender (onder ‘wanneer wilt u langskomen’) goed in de gaten.

We willen je wel vragen vooraf even aan te geven welke dag je komt. Dan kunnen wij er voor zorgen dat we aanwezig zijn. Aanmelden kan via het contactformulier op deze pagina, via onze chat, via e-mail (info@arpdesign.com) of door te bellen naar 06 – 18080081.

Onze showroom is anders dan normaal

Onze showroom is geen winkel of showroom zoals je misschien gewend bent. Onze showroom bevindt zich in de BakkeRij, een gezellig en open bedrijfsverzamelgebouw in Haarlem. Verspreid door het hele gebouw kun je onze tafels vinden. Kom je rondsnuffelen? Loop dan eerst even bij ons langs ik bak B10.

Benieuwd welke modellen er te zien zijn in onze showroom? We hebben ze voor je op een rij gezet:

Akkoord met de Privacyverklaring

Als je dan toch naar de BakkeRij komt..

Koffie, ontbijt & lunch. Figee Café is een ontbijt-lunch-koffiebar bij ons in de BakkeRij. Je kunt er terecht voor goede koffie met iets lekkers. Ook hebben ze heerlijke broodjes en dagelijks wisselende lunch specials. Het café is op werkdagen geopend van 9.00u tot 15.00u.
De kaart vind je op Facebook