fbpx
info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Een Arp tafel op maat gemaakt

arp-design-tafel-op-maat

Als je het net iets anders wil…

Een eettafel vormt vaak de spil in het huis. Je eet er aan met familie of vrienden, er wordt aan gewerkt, gelezen of spelletjes gedaan, iedereen gebruikt hem anders. De perfecte tafel is dus heel persoonlijk.

Ben je bovengemiddeld lang of juist heel klein? Dan wil je misschien onze standaard tafelhoogte van 75 cm laten aanpassen. Ook kunnen we bijvoorbeeld het tafelblad aanpassen zodat je er gemakkelijk met een rolstoel aan kan zitten. Is de maat goed, maar wil je een kleur die wij niet standaard aanbieden? Ook dat kan.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw tafel op maat. Onze producten worden in Nederland gemaakt door te allerbeste vaklui die in de werkplaats ter plekke de maatvoering aan kunnen passen aan jouw wensen. Er is dus veel mogelijk!

Je bent op afspraak van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dan laten wij je alles zien en helpen we je met het maken van de keuze.

Ruimte voor jouw wensen, binnen de stijl van Arp

Onze collectie vormt natuurlijk altijd het uitgangspunt. Alle modellen zijn met zorg ontworpen. De ontwerpen zijn mooi en functioneel, puur vakmanschap. Mocht het zijn dat je een speciale wens hebt die niet aansluit bij de visie van Arp, dan zeggen wij dat heel eerlijk. We kunnen dan samen kijken wat er wel mogelijk is.

Om over na te denken

Bij het maken van de juiste keuze voor jouw tafel op maat is het belangrijk om te weten welke tafelvorm het best in jouw omgeving past. Kies je voor een rechthoekige tafel, een ronde tafel of komt een ovale tafel het best tot zijn recht?

Dan het materiaal: verkies je hout? En welke houtsoort past het mooist in je interieur? Of is een blad met HPL wellicht het handigst?

En dan de afmeting. Natuurlijk is de ruimte die je beschikbaar hebt hiervoor het meest bepalend maar ook de hoeveelheid personen die aan de tafel moeten kunnen zitten is van belang. Want het zou zonde zijn als je straks niet met iedereen aan je nieuwe tafel kunt zitten.

Arp helpt bij het maken van de juiste keuze

Om de juiste keuze te maken hebben we veel verschillende hulpmiddelen. Je kunt bijvoorbeeld langskomen bij ons in de showroom voor persoonlijk advies. We hebben veel verschillende kleurstalen en stalen van verschillende houtsoorten liggen. Ook hebben we veel verschillende modellen staan en kunnen we je goed adviseren op basis van jouw wensen.

Voor onze ovale tafels hebben we papieren modellen waarop zes verschillende  ovalen en drie ronde afmetingen staan, die je kunt uitknippen en op je huidige tafel kunt leggen. Dan kun je thuis alvast kijken welke maat het beste past of wat je anders zou willen en dit biedt een goed uitgangspunt voor een tafel op maat.

ontwerpen-stalen-schetsen-inspiratie-Arp-design6
Showroom-Arp-Office-BakkeRij-Haarlem-Arp-design

Nog even op een rij, waar kun je alvast over nadenken voor jouw tafel op maat?

  • Kijk goed naar de ruimte waar de tafel komt te staan en welke vorm daar het beste bij past
  • Kijk naar de materialen in huis en welk materiaal daar het beste bij aansluit
  • Ga op zoek naar jouw ideale afmeting in de ruimte, maar let ook op het aantal zitplaatsen

Veel vragen die je misschien niet direct zelf kunt beantwoorden. Dus, hoe kunnen we je van dienst zijn? Stuur een mail met jouw vraag en kijk alvast op onze keuzehulp pagina vol met handige tips.  Wil je persoonlijk advies of wil je materialen zien en voelen, dan ben je op afspraak welkom bij ons in de BakkeRij.