info@arpdesign.com | 06 – 18080081

SHOWROOM

Beste klanten, vanwege het coronavirus is onze showroom voorlopig zeer beperkt geopend.

Heb je vragen of wil je informatie over een tafel? Neem dan contact met ons op!
We zijn gewoon per mail of telefonisch bereikbaar en helpen je graag. En we kunnen altijd een knippatroon en stalen opsturen. We kunnen je adviseren over de beste tafel voor jou met behulp van foto’s en plattegronden. Net als altijd. Alleen dan op afstand.

Wil je toch langskomen?
Dat kan alleen onder strikte voorwaarden (max. 2 personen, geen kinderen, minimaal 1,5m afstand en handen wassen bij binnenkomst) en in overleg met Sarah.

06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

De nieuwe collectie staat nu online en is te zien in de showroom!

Deze week zijn we bezig met het online zetten van onze nieuwe collectie. Het grootste deel staat al in de webshop, maar het kan nog wat rommelig zijn in de webshop. Staat de tafel of kleur die je zoekt er niet bij of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Maak een afspraak en kom vrijblijvend de tafels bekijken in onze showroom!

Heb je je oog laten vallen op één van onze tafels? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je deze eerst in het echt wil zien. In onze showroom in de BakkeRij in Haarlem helpen we je graag!

Onze showroom is geen winkel of showroom zoals je misschien gewend bent. We zitten op het Figeeterrein in de BakkeRij, een gezellig en open bedrijfsverzamelgebouw in Haarlem. Onze tafels staan op verschillende plekken in de BakkeRij. Je kunt ze hier vrijblijvend ervaren. Ga er aan zitten, voel er aan, kijk er onder, zodat je weet of dit jouw tafel is. Ook hebben we eindeloos veel stalen en alle middelen om mee te denken over jouw ideale tafel.

Openingstijden en afsprakenkalender

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00u tot 16.00u  kun je op afspraak bij ons terecht voor een bezoek. We proberen ook twee keer per maand op zaterdagmiddag open te zijn van 12.00 t/m 16.00u (het café is dan helaas gesloten). Houd hiervoor onze kalender extra goed in de gaten en maak een afspraak. Dan kunnen we écht tijd voor je maken. Via onderstaande kalender plan je direct online jouw afspraak.

Kom je liever op een andere dag? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken om langs te komen in de showroom. Dan laten wij je alles zien en helpen we je met het maken van de keuze.

Bekijk hier de tafels die in de showroom staan

Plan direct online je afspraak

Op weg naar de showroom

Leuk dat je bij ons langs komt! Je vindt ons op de Hendrik Figeeweg 3F B10, 2031 BJ in Haarlem. Kijk bij onze contactgegevens om jouw route naar onze showroom te plannen.

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is vrij. Let er wel op dat het altijd druk is met auto’s en dat het kan zijn dat je lang op zoek bent naar een plekje. Je kunt ook met het OV komen, want met de nieuwe fietsbrug ben je ook zo bij ons vanaf het station (met de OV-fiets).

Deze tafels staan bij ons in de showroom: