info@arpdesign.com | 06 – 18080081

SHOWROOM

Kom de tafels vrijblijvend bekijken in onze showroom!

Heb je je oog laten vallen op één van onze tafels? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je deze eerst in het echt wil zien. In onze showroom in de BakkeRij in Haarlem helpen we je graag!

Onze showroom is geen winkel of showroom zoals je misschien gewend bent. We zitten op het Figeeterrein in de BakkeRij, een gezellig en open bedrijfsverzamelgebouw in Haarlem. Onze tafels staan op verschillende plekken in de BakkeRij. Je kunt ze hier vrijblijvend ervaren. Ga er aan zitten, voel er aan, kijk er onder, zodat je weet of dit jouw tafel is. Ook hebben we eindeloos veel stalen en alle middelen om mee te denken over  jouw ideale tafel.

Maak een afspraak

Elke vrijdag van 9.00u tot 16.00u  kun je bij ons terecht voor een bezoek. We willen je vragen om je vooraf aan te melden en aan te geven in welke tafel(s) je interesse hebt. Dan kunnen wij  je eventueel vooraf al wat informatie toesturen. Aanmelden kan via het afspraakformulier op deze pagina, via onze chat, via e-mail (info@arpdesign.com) of door te bellen naar 06 – 18080081.

Kom je liever op een andere dag? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken om langs te komen in de showroom. Dan laten wij je alles zien en helpen we je met het maken van de keuze.

 

Akkoord met de Privacyverklaring

Op weg naar de showroom

Leuk dat je bij ons langs komt! Je vindt ons op de Hendrik Figeeweg 3F B10, 2031 BJ in Haarlem. Kijk bij onze contactgegevens om jouw route naar onze showroom te plannen.

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is vrij. Let er wel op dat het altijd druk is met auto’s en dat het kan zijn dat je lang op zoek bent naar een plekje. Je kunt ook met het OV komen, want met de nieuwe fietsbrug ben je ook zo bij ons vanaf het station (met de OV-fiets).

Deze tafels staan bij ons in de showroom:

 

Als je dan toch naar de BakkeRij komt..

Koffie, ontbijt & lunch. Figee Café is een ontbijt-lunch-koffiebar bij ons in de BakkeRij. Je kunt er terecht voor goede koffie met iets lekkers. Ook hebben ze heerlijke broodjes en dagelijks wisselende lunch specials. Het café is op werkdagen geopend van 9.00u tot 15.00u.
De kaart vind je op Facebook