info@arpdesign.com | 06 – 18080081

SHOWROOM

Nieuws! De collectie gaat veranderen

Het borrelt bij Arp. Nieuwe materialen, waaronder Fenix, en herziene kleuren. Vanaf 1 januari 2020 gaat de collectie veranderen. En ook zullen we de prijzen van onze tafels wijzigen. Wil je nog een Arp tafel voor de oude prijs of in de huidige kleuren? Bestel dan voor het einde van het 2019.

Kom de tafels vrijblijvend bekijken in onze showroom!

Heb je je oog laten vallen op één van onze tafels? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je deze eerst in het echt wil zien. In onze showroom in de BakkeRij in Haarlem helpen we je graag!

Onze showroom is geen winkel of showroom zoals je misschien gewend bent. We zitten op het Figeeterrein in de BakkeRij, een gezellig en open bedrijfsverzamelgebouw in Haarlem. Onze tafels staan op verschillende plekken in de BakkeRij. Je kunt ze hier vrijblijvend ervaren. Ga er aan zitten, voel er aan, kijk er onder, zodat je weet of dit jouw tafel is. Ook hebben we eindeloos veel stalen en alle middelen om mee te denken over jouw ideale tafel.

Speciale openingstijden in november en december

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00u tot 16.00u  kun je op afspraak bij ons terecht voor een bezoek. In november en december kun je ook soms op zaterdag bij ons terecht (het café is op zaterdag helaas gesloten). Via onderstaande kalender plan je direct online jouw afspraak.

Kom je liever op een andere dag? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken om langs te komen in de showroom. Dan laten wij je alles zien en helpen we je met het maken van de keuze.

Bekijk hier de tafels die in de showroom staan

Plan direct online je afspraak

Op weg naar de showroom

Leuk dat je bij ons langs komt! Je vindt ons op de Hendrik Figeeweg 3F B10, 2031 BJ in Haarlem. Kijk bij onze contactgegevens om jouw route naar onze showroom te plannen.

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is vrij. Let er wel op dat het altijd druk is met auto’s en dat het kan zijn dat je lang op zoek bent naar een plekje. Je kunt ook met het OV komen, want met de nieuwe fietsbrug ben je ook zo bij ons vanaf het station (met de OV-fiets).

Deze tafels staan bij ons in de showroom: