info@arpdesign.com | 06 – 18080081

SHOWROOM

Onze showroom is geopend en je bent van harte welkom! Bel of mail ons voor een afspraak.

In verband met de nieuwe maatregelen van het RIVM willen we je vragen met max. 2 personen naar onze showroom te komen en geen kinderen mee te nemen. Alleen dan kunnen we goed afstand houden en je alles vertellen over onze tafels.

  06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

We ontvangen je graag op afspraak in onze showroom om onze tafels en materialen te laten zien. Een afspraak kun je telefonisch of per mail maken, maar ook via onze afspraken kalender. Onze showroom is zeer ruim van opzet en er is een café waar je heerlijke broodjes en koffie kunt krijgen.

Ga direct naar de afspraken kalender of Bekijk hier de tafels die in de showroom staan
Kom je liever niet langs of lukt het even niet en heb je wel vragen of wil je informatie over een tafel? Neem dan contact met ons op!

We zijn per mail of telefonisch bereikbaar en helpen je graag. En we kunnen altijd een knippatroon en stalen opsturen. We kunnen je adviseren over de beste tafel voor jou met behulp van foto’s en plattegronden.

Plan nu jouw afspraak via onderstaande afspraken kalender

Kom je liever op een andere dag? Bel of mail ons dan om een afspraak te maken om langs te komen in de showroom.

Maak een afspraak en kom vrijblijvend de tafels bekijken in onze showroom!

Heb je je oog laten vallen op één van onze tafels? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je deze eerst in het echt wil zien. In onze showroom in de BakkeRij in Haarlem helpen we je graag!

Onze showroom is geen winkel of showroom zoals je misschien gewend bent. We zitten op het Figeeterrein in de BakkeRij, een gezellig en open bedrijfsverzamelgebouw in Haarlem. Onze tafels staan op verschillende plekken in de BakkeRij. Je kunt ze hier vrijblijvend ervaren. Ga er aan zitten, voel er aan, kijk er onder, zodat je weet of dit jouw tafel is. Ook hebben we eindeloos veel stalen en alle middelen om mee te denken over jouw ideale tafel.

Openingstijden en afspraak maken

Wil je langskomen in de showroom? Dan is het belangrijk om een afspraak te maken, dat kan door gebruik te maken van onze afspraken kalender, telefonisch of per mail. Wij laten je graag alles zien en helpen we je met het maken van de keuze.

Bekijk hier de tafels die in de showroom staan

Op weg naar de showroom

Leuk dat je bij ons langs komt! Je vindt ons op de Hendrik Figeeweg 3F B10, 2031 BJ in Haarlem. Kijk bij onze contactgegevens om jouw route naar onze showroom te plannen.

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is vrij. Let er wel op dat het altijd druk is met auto’s en dat het kan zijn dat je lang op zoek bent naar een plekje. Je kunt ook met het OV komen, want met de nieuwe fietsbrug ben je ook zo bij ons vanaf het station (met de OV-fiets).

Deze tafels staan bij ons in de showroom: