info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Ronde eettafel keuze uit 3 soorten

 

Drie keer een ronde eettafel van Arp!

Het grote voordeel van een ronde eettafel is het feit dat je elkaar altijd kunt zien als je bij elkaar aan tafel zit. Het is daarom ook een gezellige tafelvorm! Wel is het zaak om de tafel niet te groot te nemen, als de mensen die het verst uit elkaar willen zitten elkaar ook nog een beetje willen verstaan…. Tenzij er aan vergaderd wordt natuurlijk.

Ronde eettafel TriroundCC

 

Het blad van de ronde eettafel TriroundCC wordt gemaakt van berkenmultiplex met een HPL toplaag. Die toplaag is verkrijgbaar is 8 kleuren. De poot wordt gemaakt van berken multiplex. Deze ronde eettafel wordt standaard gemaakt met een diameter van maximaal 128cm. Hij is geschikt voor ongeveer 6 personen.
Door de kunststof toplaag is de tafel onderhoudsvrij en kan hij tegen een stootje!

triround-cc-ronde-tafel-eettafel-sfeer-arp-design

triround-ronde-eettafel-massief-eiken-classic-special-arp-design

Ronde eettafel
Triround Classic

De ronde eettafel Triround Classic vormt eigenlijk de basis voor de CC variant. Deze ronde eettafel kan zo groot gemaakt worden als je wil. En in welke houtsoort je wil en in welke afwerking… De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Arp heeft voor projecten deze tafel al wel eens in diameter 300cm geproduceerd!
Met de Triround Classic kun je deze ronde eettafel helemaal aanpassen aan jouw wensen.

 

 

Ronde eettafel Wastelegs

Deze tafel wordt gemaakt van het restmateriaal van de TriroundCC, A-legs, LonglegsCC en de TwiglegsCC. De tafel is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. De maximale afmeting van de eettafel Wastelegs is diameter 100cm. Klein maar fijn! Want aan deze ronde eettafel kun je toch maar mooi met 4 personen eten! Deze tafel is niet alleen klein van stuk maar ook klein in prijs (€465,-) Bekijk hier de voorraad van de Wastelegs!

wastelegs-ronde-eettafel-arp-design

Onze keuzehulpmiddelen!

Als je moeite hebt met het bepalen van de juiste maat, kleur of houtsoort dan kunnen wij je vast helpen. Om te beginnen kun je naar onze keuzehulppagina gaan en als je er dan nog niet uitkomt dan helpen wij je natuurlijk graag persoonlijk!

This is a text block. Click the edit button to change this text.