info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies geven vinden we ECHT leuk!

Twijfel je over het materiaal? Welke vorm past het best bij je leefomgeving? Is de kleur wel goed? Hoeveel mensen kunnen er aan een tafel? Welke stoelen staan het mooist? Komen jullie ook bij de mensen thuis? Hoe moet ik mijn meubelstuk onderhouden? Al met al zijn er veel vragen die geen van allen onbeantwoord mogen blijven. Ons streven is namelijk dat je 100% tevreden bent over ons product. Daarom is persoonlijk advies en betrokkenheid voor Arp heel erg belangrijk. Daarin gaan Fleur en Sarah best ver!

Je kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Bellen of WhatsApp: 06-18080081
Mailen: info@arpdesign.com
Langskomen in ons hele gezellige kantoor in de BakkeRij in Haarlem

 

En wil je een compleet interieuradvies dan hebben wij maar liefst 3 interieurontwerpers achter de hand. Ga hiervoor naar Vrienden van Arp

Persoonlijker dan dit wordt het niet!

Waar krijg je nou nog persoonlijk advies van de ontwerper zelf? Bij Arp kan dit. Sarah Trenite staat je graag te woord. In de eerste plaats krijg je bij Arp altijd iemand te spreken met ervaring, kennis, passie en die streeft naar 100% klanttevredenheid. Omdat goed persoonlijk advies op maat voor ons zeer belangrijk is!

Buiten de kaart bestellen!

Doordat we onze meubels lokaal vervaardigen zijn de lijntjes met de meubelmaker kort. Ook dit draagt bij aan ons persoonlijk advies op maat. Wil je een kleine verandering aan ons ontwerp en wil je weten of dit technisch mogelijk is dan is het contact met onze makers zo gelegd!

Wil jij graag persoonlijk advies van ons? Dan kun ook zelf alvast wat doen!

Wanneer je een ovale tafel wil is de belangrijkste vraag misschien wel: welke maat past het beste?
Speciaal hiervoor hebben we een knippatroon ontwikkeld, dat je thuis uit kunt knippen en op je huidige tafel kunt leggen. Zo krijg je alvast een idee van de juiste maat. Het knippatroon kun je hier bestellen.
We kunnen je dan, wanneer je bij ons langskomt, laten zien hoe de tafelmaat die jij in je hoofd hebt er uit ziet. Daarnaast kun je ervaren wat een ovale tafel met een ruimte doet.

Wat doe je als je alle tafels van Arp eigenlijk wel mooi vindt, maar niet weet niet welke vorm het beste bij jou in huis past?
Heb je foto’s, plattegronden of de maten op een papiertje gekrabbeld? Echt alles helpt! Leg het ons voor, tijdens een bezoek of per mail of app. Wij kunnen dan alle opties, mogelijkheden en onmogelijkheden voor je in een tekening zetten. Kosteloos, gewoon omdat het leuk is!

Heb je (jonge) kinderen en durf je eigenlijk geen dure nieuwe tafel aan te schaffen?
Onzin! Het zou natuurlijk te gek zijn als je pas weer iets nieuws kan kopen als de kinderen de deur uit zijn. Dat is wat ons betreft dus ook helemaal niet nodig. We hebben verschillende afwerkingen en materialen. Je kunt de voor- en nadelen teruglezen op onze pagina verschillende afwerkingen . Je kunt ons natuurlijk ook bellen, mailen of langskomen voor advies. En je kunt natuurlijk altijd stalen bestellen. Zowel van de beitskleuren op eiken als onze kleuren HPL. Overigens ook als je GEEN kinderen hebt 😉

Kom je er met alle keuzehulpmiddelen, het knipmodel en de tekeningen echt niet uit?
Maak dan een afspraak met ons om gezellig langs te komen in de BakkeRij, het bedrijvenverzamelgebouw waar we zitten. Het pand is tegelijkertijd ook onze showroom, dus we kunnen je vrijwel alles laten zien en als jij alles wat je hebt verzameld meeneemt kunnen we makkelijk met je meedenken over de verschillende mogelijkheden.

Lukt het niet om langs te komen? Dan komen wij toch gewoon naar jou toe? Mail naar info@arpdesign.com of bel ons op 06-18080081 voor de mogelijkheden en eventuele kosten.

Een tafel op maat bestellen? Bekijk dan hier alvast onze meest verkochte modellen ter inspiratie:

Tafels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom.


Heb je interesse in één van onze tafels? Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en jij kan alles van de tafels ervaren.

Onze showroom is anders dan je gewend bent, het is namelijk in de BakkeRij. Een gezellig bedrijfsverzamelpand in Haarlem. Benieuwd welke modellen er te zien zijn? Klik op de onderstaande button om ze te bekijken.

Tafels in showroom bekijken

Heb je een vraag? 06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

showroom-persoonlijk-advies-BakkeRij-Arp-design