info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Ovale tafelkleden voor bij je Arp ovale tafel

Ovale tafelkleden

Omdat het lastig is mooie ovale tafelkleden te vinden voor op je ovale tafel heeft Arp er gewoon eentje ontworpen. Zodat ook jij in het bezit kan zijn van een prachtig origineel tafelkleed. Zo zijn wij! Welke vind jij het mooist?

Keuzes, keuzes

Onze tafelkleden komen in de volgende uitvoeringen:

  • effen wit
  • effen grijs
  • wit met zwart borduur
  • grijs met met wit borduur

Kan je niet kiezen? Dat is geen probleem! Dan neem je er toch twee?!

Verschillende afmetingen:
200×110 cm
220×110 cm
250×115 cm
280×115 cm
300×122/125 cm

Kies een tafelkleed aan de hand van de afmeting van je tafel of wat er het dichtst in de buurt komt. Daarbij komt het kleed 25cm over te hangen.                                                                                                          

 

 

Materiaal en wasvoorschrift

Onze tafelkleden zijn gemaakt van 100% katoen omdat ze een aantal jaartjes mee moeten maar ook omdat je ze goed schoon moet kunnen houden. Dus kan je ze fijn op 60 graden wassen en kunnen ze tevens in de droger. Uiteraard is ook strijken geen probleem.

Waar te koop?

De ovale tafelkleden kun je kopen via onze webshop. Ze worden per post bezorgd zodat de levertijd ongeveer 3-5 werkdagen bedraagt.

Omdat we het pakket via PostNl met Track & Trace code versturen kun je precies in de gaten houden waar je pakket zich begeeft en wanneer je het kan verwachten. Wanneer het pakket binnen NL verzonden moet worden bedragen de verzendkosten €6,95 en binnen de EU €13,00.

Als je in de buurt van Haarlem woont kun je je tafelkleed ook afhalen bij ons in De BakkeRIJ. Dan vinden we het wel fijn als je even belt van te voren.

 

Ovale tafels voor bij je ovale tafelkleden

Ben je zo verliefd op onze tafelkleden maar ben je helemaal niet in het bezit van een van onze ovale tafels? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Ontwerpster Sarah Trenité  heeft meerdere tafels ontworpen welke prachtig bij je tafelkleed zullen passen.