info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Ovale tafel als alternatief voor een rechte tafel

Een ovale tafel

Heb je al eens gedacht aan een ovale tafel in plaats van een rechte tafel? Een ovale tafel vormt de perfecte combinatie tussen de ruimte die een rechthoekige tafel biedt en de knusheid van een ronde tafel. De tafel past in elk type ruimte en werkt verbindend op alle vlakken. Een slimme keuze dus!

 

ovale tafel A-legs bamboe Arp design

Een ovale tafel:

sociaal en ideaal voor elke ruimte

Een ovale tafel verenigt het beste van twee werelden, er is geen volmaaktere vorm te bedenken. Aan een ovale tafel kunnen veel mensen zitten, maar ook met een klein gezelschap is de tafel fijn. De tafel vormt zich als het ware naar zijn gezelschap.

De ovale tafel is een sociale tafel die mensen de kans biedt om met elkaar in geprek te gaan. Doordat de tafel, anders dan een rechthoekige tafel, geen hoeken heeft kan er altijd iemand bij komen zitten en is er geen hiërarchie. Niemand zit immers aan het hoofd van de tafel.

Iedere ruimte is geschikt voor deze tafel, er zijn tal van mogelijkheden. De tafel kan vrij staan in een grote ruimte, maar ook voor kleinere ruimtes is hij ideaal. De ovale tafel biedt op ieder vlak verbinding!

 

Ovale tafel Longlegs CC wit Arp design

Ovale tafel van Arp design,

twee verschillende ontwerpen

Sarah Trenité heeft twee verschillende modellen ontworpen van de ovale tafel, de A-legs en de Longlegs. Beide tafels zijn zo ontworpen, dat de eerder genoemde voordelen konden blijven bestaan. Een ovale tafel met vier poten aan de rand van het blad doet immers al die voordelen teniet.

Het onderstel dat zij voor beide tafels ontwierp biedt genoeg beenruimte zodat iedereen kan zitten waar hij wil. Zonder last te hebben van de poot.

Voor beide tafels vormt deze poot de aanleiding voor de naam: De Longlegs dankt zijn naam aan het beroemde “Daddy Longlegs” (Vadertje Langbeen), het favoriete kinderboek van ontwerpster Sarah Trenité. De A-legs dankt zijn naam aan de poot in de vorm van de hoofdletter A.

Beide ovale tafels zijn verkrijgbaar in de classic uitvoering (massief eiken). Heb je een iets kleinere beurs en wil je ook zo’n ovale tafel? Dan zijn allebei de tafels er ook in de CC collectie!

 

ovale tafel zichtlocatie Longlegs CC Arp design

Ovale tafel bekijken van Arp

en hulp bij je keuze

Ben je op zoek naar een ovale tafel of zou je er graag een komen bekijken? Dat kan! Onze tafels zijn te zien bij ons op kantoor of op een andere zichtlocatie.

Wij kunnen altijd meedenken over de juiste maat, het type en de uitvoering van jouw tafel. Dat doen we graag, want we vinden het belangrijk dat de klant uiteindelijk de beste tafel voor zijn/haar huis heeft.

Om het nog iets makkelijker te maken hebben we keuzehulpartikelen die je op weg kunnen helpen. Zo helpt ons knippatroon bij het bepalen van de juiste maat en je kleurstaaltjes bij ons aanvragen. Onder keuzehulp vind je ook veel informatie over de verschillende houtsoorten en afwerkingen van de tafel.

Heb je de keuzehulp al bekeken en blijf je zitten met vragen? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.

Voor vergaderingen, tv-opnames en speciale bijeenkomsten is de Longlegs tafel te huur. De verhuurtafel is 250×115 en is uitgevoerd in eiken met matte lak.