fbpx
info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Ovale eettafel, verschillende uitvoeringen bij Arp

 

Misschien is een ovale eettafel niet de meest voor de hand liggende keuze voor wie altijd heeft gekozen voor een rechthoekige tafel, maar het is wel een slimme keuze. Een ovale eettafel neemt minder ruimte in, maar biedt tegelijkertijd meer zitplaatsen. Een dubbel voordeel dus!

Een ovale eettafel: het beste van twee werelden

Een ovale eettafel biedt ontzettend veel mogelijkheden. Hij is makkelijk te plaatsen in vrijwel elke ruimte en is altijd gezellig. Je kunt deze tafel schuin in de ruimte zetten, of juist recht in een smalle ruimte. Hij “verbindt” als het ware de omgeving waarin hij staat. Een ovale tafel verbindt ook mensen; je kunt elkaar overal zien. Niet voor niets wordt deze tafel veelal als vergadertafel toegepast.

 

ovale-tafel-zitplaatsen-rij-Arp-design

 

De ovale eettafel is een sociale tafel die mensen de kans biedt om met elkaar in geprek te gaan. Aan deze tafel kunnen meer mensen zitten dan aan een rechthoekige tafel. Doordat de tafel geen hoeken kent, is een extra gast geen enkel probleem en kan deze zo aanschuiven. Een ovale eettafel kent bovendien geen hiërarchie, niemand kan immers plaatsnemen aan het hoofd van de tafel. Dat is er niet!

 

Ovale eettafel Longlegs, dé klassieker van Arp!

De ovale eettafel Longlegs is één van de eerste ontwerpen van Sarah Trenité en is tevens het populairste ontwerp van Arp. Zij ontwierp deze tafel in 2004. Sindsdien wordt de Longlegs in binnen- en buitenland verkocht aan tal van particulieren. Met piepkleine huizen en huizen zo groot als een kasteel, een ovale eettafel past overal.

De Longlegs wordt precies op maat gemaakt, geheel naar wens van de klant. De tafel kan uitgevoerd worden in massief eiken met een matte lak of beitsolie. Ook is de tafel verkrijgbaar in noten, kersen, esdoorn of essen. Daarnaast is het mogelijk om de tafel te bestellen in een hoog- of zijdeglans lak uitvoering. Deze is in alle RAL- of NCS kleuren verkrijgbaar. Voor maat- en/of kleuradvies denkt Arp graag vrijblijvend met je mee. Zo kies je de ovale eettafel die bij je past.

Ovale eettafel A-legs CC, stoer en stijlvol in één

Voor de kleinere beurs ontwierp Sarah Trenité de CC collectie. De ovale eettafel A-legs CC is één van de modellen hieruit en net even anders dan de Longlegs. De tafel is gemaakt van onbehandeld beukenmultiplex (onderstel) met een blad van berkenmultiplex en een toplaag van HPL. De tafel is verkrijgbaar in vijf verschillende maten en in 8 kleuren in totaal.

Door de poot in de vorm van de hoofdletter A biedt de A-legs dezelfde voordelen als de Longlegs. Er voor iedereen ruimte om aan te schuiven, zonder dat de poot in de weg zit. Het multiplex en het laminaat geven de A-legs tafel een stoere, maar ook stijlvolle uitstraling.

Wil je de A-legs CC ovale eettafel bekijken? Deze is te zien bij ons op kantoor in Haarlem. Maak wel even een afspraak als je langs wil komen, dan zorgen wij dat we er zijn.

Onze keuzehulpmiddelen!

Als je moeite hebt met het bepalen van de juiste maat, kleur of houtsoort dan kunnen wij je vast helpen. Om te beginnen kun je naar onze keuzehulppagina gaan en onze keuzehulpartikelen bekijken. Als je er dan nog niet uitkomt dan helpen wij je natuurlijk graag persoonlijk!