info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Onderhoudsvrije eettafel met prachtig ontwerp

Onderhoudsvrije eettafel van Arp

Omdat er aan geknutseld moet kunnen worden, en op gedanst. Omdat je er geen omkijken naar wilt hebben en het makkelijk schoon te houden moet zijn. Een eettafel is gemaakt om aan te leven, niet om enkel tentoon te stellen. Een onderhoudsvrije eettafel is zeker belangrijk maar het oog wil natuurlijk ook wat. Arp combineert gemak met design!

Verschillende afwerkingen

In hoeverre een eettafel onderhoudsvrij is hangt af van de afwerking. Hieronder een overzicht van de door Arp het meest gebruikte afwerkingen.

  • Matte lak:

Omdat de lak die Arp gebruikt ultra mat is geeft het een houten tafel een onbehandelde, natuurlijke uitstraling. Bovendien is lak milieuvriendelijk. Ook niet onbelangrijk! 

Deze lak bereikt na ongeveer een maand haar maximale hardheid. In deze uithardingsperiode is het raadzaam de eettafel met zorgvuldigheid te behandelen. Na deze periode kan deze afwerking beschouwd worden als de meest onderhoudsvrije afwerking.

  • (Beits) olie:

Houten eettafels met deze afwerking zijn wat gevoeliger voor vlekken en vocht en behoeven derhalve intensiever onderhoud. Doordat de tafels zijn behandeld met een hoogwaardige olie wordt het hout gereinigd, verzorgd en beschermd. Hoe je de eettafel precies moet onderhouden kun je hier nalezen.

  • Beits gespoten:

Beits gespoten eiken is makkelijk schoon te houden. Echter, bij extreme beschadiging kan het oppervlak minder makkelijk worden bijgewerkt.

  • MDF zijde- en hoogglans

Oppervlak is makkelijk schoon te houden met een vochtige doek of microvezeldoek. Echter plaats de eettafel niet in het directe zonlicht. Het gebruik van onderzetters is wel aan te raden. 

  • HPL (High pressure laminate)

Ijzersterk materiaal wat zeer goed schoon te houden is. Mede hierdoor wordt HPL vaak gebruikt in ruimtes waar hygiëne van groot belang is zoals laboratoria en operatiekamers.

Arp assortiment

Ben je benieuwd wat Arp voor eettafels te bieden heeft, neem dan een kijkje in onze webshop. Wanneer je de eettafels  liever live wilt bewonderen kan dit natuurlijk ook op afspraak in onze showroom De BakkeRij

Omdat we soms op pad zijn of gewoon heel erg druk, vinden we het fijn als je ons even belt alvorens ons te bezoeken. Dan zorgen wij dat we er zijn.

 

Advies nodig?

Wil je zeker weten dat je een onderhoudsvrije eettafel aanschaft welke past bij jouw leefstijl? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Omdat wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan!

Tafels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom.


Heb je interesse in één van onze tafels? Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en jij kan alles van de tafels ervaren.

Onze showroom is anders dan je gewend bent, het is namelijk in de BakkeRij. Een gezellig bedrijfsverzamelpand in Haarlem. Benieuwd welke modellen er te zien zijn? Klik op de onderstaande button om ze te bekijken.

Tafels in showroom bekijken

Heb je een vraag? 06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

showroom-persoonlijk-advies-BakkeRij-Arp-design