fbpx
info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Nieuw! Onze four-legged friend bij Up To Do Good

Nieuws-FLF-UPTODOGOOD-met-brandlogo-Arp-design

Nieuw! Onze four-legged friend bij Up To Do Good

Up To Do Good is een prachtige winkel op Schiphol Plaza. Niet alleen vanwege de sfeer, de mensen die er werken, de producten die ze er verkopen… maar ook vanwege de hele opzet van Uptodogood. De gedachte er achter, de bedoeling. En knap bovendien om met elk product te bedenken: is het mooi, wordt het goed geproduceerd en daarbij, wie of wat gaan we hiermee verder helpen?

Daarom zijn wij enorm trots dat onze four-legged Friend toegevoegd is aan het label van Up To Do Good. De pootjes van het tafeltje zijn geïnspireerd op dierenpootjes en zijn vervaardigd uit snelgroeiend populieren multiplex. De bovenkant van de bijzettafel is gemaakt van het restmateriaal van onze grote tafels. Een volledig milieuvriendelijk product dus. En ja, deze bijzettafel doet goed! Alle opbrengsten van deze bijzettafel zullen worden gedoneerd aan Save The Children, UNICEF en Human Rights Watch. Dit zorgt ervoor dat het in elk opzicht een heel mooi product is.

Het materiaal dat gebruikt is voor de poten is gesponsord door Drimensa. Het frezen van de poten is volledig gesponsord door Roms interieurmakers. De finishing touch is handwerk en met heel veel liefde gedaan.

Wil je het tafeltje bestellen? Kom dan langs in de winkel op Schiphol Plaza of bestel hem online bij Up To Do Good.

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen bij Arp? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.