fbpx
info@arpdesign.com | 06 – 18080081

FAQ’s

FAQ’s

Browse F.A.Q. Topics

Algemeen

 • Ik wil een tafel bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?
  Eerst kies je de vorm, afmetingen en afwerking van jouw tafel. Je kan dan de tafel van jouw keuze bestellen in de webshop of direct via de mail voor die tafels die een prijs op aanvraag hebben. Wanneer je de tafel in de webshop besteld voldoe je meteen de betaling geheel of gedeeltelijk (aanbetaling van 25% en het restant pinnen bij levering). Zodra de bestelling en betaling bij ons binnen zijn geven we opdracht aan onze meubelmaker en/of leverancier. Deze gaat met jouw tafel aan de slag en zorgt dat deze bij onze transporteur JP Haarlem komt. Zodra de tafel bij hen binnen en compleet is nemen ze contact met je op over de exacte levering. Zij komen dan op de afgesproken dag de tafel leveren en monteren op de door jou gewenste plaats. Wil je de tafel liever afhalen? Dan krijg je bericht wanneer de tafel klaarstaat om afgehaald te worden.
 • Wat zijn de prijzen van de verschillende tafels?
  De prijzen van onze producten staan in de meeste gevallen bij het product zelf vermeld. Deze prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen van de tafels uit de classic collectie en de specials zijn op aanvraag. Neem voor de meest recente prijzen contact met ons op.

De Longlegs

 • Ik heb kleine kinderen en wil een tafel die tegen een stootje kan. Wat voor materiaal kan ik dan het beste kiezen?
  Een tafel die niet beschadigd bestaat niet. Alleen valt de ene beschadiging meer op dan de andere. Wij raden aan om eerst een tafel en afwerking te kiezen die je het mooiste vindt. Dan kunnen wij je hier meer over vertellen zodat je de meest verstandige keuze kunt maken.
 • Wat is de beste tafelhoogte?
  Voor de gemiddelde mens blijkt een tafelhoogte van 75cm de beste hoogte. Dat houden wij ook als standaard aan. Uiteraard is deze hoogte wel aan te passen. Besef wel dat je beter aan een te lage tafel dan aan een te hoge tafel kan zitten.
 • Uit welke houtsoorten kan ik allemaal kiezen?
  In principe leveren we elke houtsoort mits duurzaam gekapt! Op speciaal verzoek sturen we houtstaaltjes op.
 • Waarom staat de prijs van de Longlegs niet op de site?
  Omdat de Longlegs precies naar jouw wens gemaakt kan worden is de prijs altijd op aanvraag. Voor een prijsindicatie kun je ons mailen.

Tafels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom.


Heb je interesse in één van onze tafels? Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en jij kan alles van de tafels ervaren.

Onze showroom is anders dan je gewend bent, het is namelijk in de BakkeRij. Een gezellig bedrijfsverzamelpand in Haarlem. Benieuwd welke modellen er te zien zijn? Klik op de onderstaande button om ze te bekijken.

Tafels in showroom bekijken

©2019 Arp Design BV · Website gebouwd door WebBrouwer.