info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Evelijn Ferwerda

Evelijn Ferwerda is interieurontwerper. Ze werkt samen met een netwerk van vakmensen en ambachtslieden. Van behanger, meubelmaker en stoffeerder tot lichtontwerper. Ieder heeft zijn eigen specialisme en samen realiseren ze de plek waar haar opdrachtgever zich helemaal thuis voelt. Binnen die samenwerking heeft zij een coördinerende rol, voor de opdrachtgever is zij het aanspreekpunt.

Zij vroeg Arp een Longlegs te leveren voor een prachtige Bloemendaalse villa. En toen voor een ander huis en toen voor weer een ander huis…  En toen Evelijn een kantoor zocht werd zij ook de buurvrouw van Arp in het bedrijven verzamelgebouw Stoflab in Haarlem. Als je bij Arp langskomt om naar een tafel te kijken, maar ook advies wil voor de rest van je interieur, maak dan ook een afspraak met Evelijn. 1+1=3!

www.evelijnferwerda.nl

 

Portfolio Evelijn Ferwerda

Tafels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom.


Heb je interesse in één van onze tafels? Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en jij kan alles van de tafels ervaren.

Onze showroom is anders dan je gewend bent, het is namelijk in de BakkeRij. Een gezellig bedrijfsverzamelpand in Haarlem. Benieuwd welke modellen er te zien zijn? Klik op de onderstaande button om ze te bekijken.

Tafels in showroom bekijken

Heb je een vraag? 06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

showroom-persoonlijk-advies-BakkeRij-Arp-design