Witte eettafel: verschillende modellen bij Arp

Bij Arp vind je witte eettafels die variëren in verschillende soorten en maten. Hieronder vertellen we meer over de collecties, materialen, modellen en verschillende soorten afwerking van een witte tafel.

longlegs cc met meisje en soesjes op een schaal

Een witte tafel met HPL of Fenix

Een witte eettafel met HPL is onderdeel van onze CC collectie. Het blad bestaat uit berkenmultiplex of Ecoplex al naar gelang de beschikbaarheid. Het blad wordt dan voorzien van een laminaat (HPL). Dit laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor jouw witte tafel kan je kiezen uit glad wit of linnen off white, dit is een HPL met een mooie licht structuur die lijkt op linnen. Of je kiest voor Fenix, die verschillende mooie tinten wit in de collectie heeft. Voor een mooie matte witte eettafel.

 • a-legs tafel in het wit

  A-legs CC ovale tafel

  De A-legs CC ovale tafel is een ovale tafel met de poot in de vorm van de hoofdletter A. De schuine poot en het witte blad zorgen ervoor dat de tafel enerzijds een jonge en stoere uitstraling heeft en anderzijds volwassen en stijlvol oogt. De poot van deze tafels is gemaakt van (on)behandeld beukenmultiplex of berkenmultiplex met eikenfineer.

 • twiglegs rechthoekige witte eettafel

  Twiglegs CC rechthoekige tafel

  De Twiglegs CC rechthoekige witte eettafel is eenvoudig van vorm en functioneel. De poot in de vorm van een twijg geeft de tafel een tikkeltje eigenwijze uitstraling en is gemaakt van (on)behandeld beukenmultiplex. Door zijn strakke vorm is de Twiglegs rechte tafel zeer geschikt als eettafel en kan deze ook heel goed gebruikt worden als bureau.

 • triround witte ronde tafel

  Triround CC ronde witte eettafel

  De Triround CC ronde tafel is een opvallende en unieke tafel die perfect is voor een gezellig samenzijn met zes tot acht personen. Bovendien is de Triround met zijn ronde vorm en witte uitstraling ideaal voor een knusse en gezellige eethoek. De poot is gemaakt van (on)behandeld beukenmultiplex. Ben je op zoek naar een tafel waar je gezellig met veel mensen kunt zitten en die tegelijkertijd een rustige uitstraling heeft? Dan is de Triround CC de perfecte keuze voor jou.

keuzehulpmiddelen die helpen bij het kiezen van de juiste tafel

Kom langs of bestel ons startpakket

Als je moeite hebt met het bepalen van de juiste maat, afwerking of houtsoort van jouw eettafel, dan helpen wij je graag. Kom langs in onze meubelwinkel in Haarlem voor persoonlijk advies of bestel ons startpakket. Hiermee ontvang je verschillende stalen en het knippatroon, waardoor je thuis al een flink stap dichterbij de perfecte tafel komt.

Tijd om jouw witte eettafel te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie? Kom je langs in onze meubelwinkel? Of ontvang je graag een offerte? Laat het ons weten.

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.