Ontdek de Longlegs ovale tafel van Sarah Trenité: de tafel met kruispoot

Ontwerpster Sarah Trenité creëerde in 2004 iets unieks in de meubelwereld. Zij ontwierp een ovale tafel die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte en tegelijkertijd elegant oogt. Een tafel met een kruispoot met de sierlijkheid van een mooie strik. Samen met haar meubelmaker bedacht ze de ultieme constructie en ontstond de prachtige Longlegs ovale tafel.

kruispoot comstructie longlegs

Ervaar de schoonheid van de Longlegs ovale tafel met kruispoot

De Longlegs ovale tafel beschikt over een uniek ontwerp, waarbij de constructie van het onderstel bestaat uit een combinatie van lange en kortere poten die samen voor stabiliteit en stijlvolle uitstraling zorgen. Het maakt niet uit vanuit welke hoek je de kruispoot bekijkt, de tafel is altijd prachtig en blijft een echte blikvanger. Bovendien is de Longlegs niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel. Dankzij de vorm en positie van de kruispoot kun je aan elke zijde van de tafel zitten, wat betekent dat er altijd plek is voor nog een gast. Daarbij is het onderstel stevig en stabiel.

Waarom kies je voor de Longlegs ovale tafel?

  • Prachtig, vanuit elke hoek
  • Praktisch, door de kruispoot kan je overal aan tafel je benen kwijt
  • Bijzonder, met de Arp Longlegs heb je echt het originele ontwerp
  • Stevig, door de ingenieuze constructie staat hij stevig op zijn benen
boek daddy longlegs van jean webster

Inspiratie uit een kinderverhaal

Sarah groeide op in Londen en haar favoriete verhaal als kind was 'Daddy Longlegs'. Het verhaal gaat over een weesmeisje dat, dankzij financiële hulp van een geheime weldoener, naar de universiteit kan gaan. Toen Sarah in 2004 een ovale tafel ontwierp met lange benen, kon ze niet anders dan denken aan de lange schaduwen van de weldoener uit het verhaal.

longlegs in beitsolie

Verschillende uitvoeringen Longlegs

De tafel met kruispoot is gemaakt van massief eiken en kan in verschillende kleuren gebeitst worden. De kleur van het tafelblad kan indien gewenst afwijken van de kruispoot.

Het tafelblad komt ook in massief eiken en is zowel in ovaal als rechthoek te krijgen in verschillende afmetingen. Onze meubelmakers in Haarlem maken de Longlegs in jouw gewenste afmeting, houtsoort en beitskleur.

keuzehulpmiddelen die helpen bij het kiezen van de juiste tafel

Kom langs of bestel ons startpakket

Als je moeite hebt met het bepalen van de juiste maat, afwerking of houtsoort van jouw eettafel, dan helpen wij je graag. Kom langs in onze meubelwinkel in Haarlem voor persoonlijk advies of bestel ons startpakket. Hiermee ontvang je verschillende stalen en het knippatroon, waardoor je thuis al een flink stap dichterbij de perfecte tafel komt.

Tijd om jouw tafel met kruispoot te kiezen

Kunnen wij je helpen met meer informatie, het kiezen van de perfecte tafel, of een offerte? Laat het ons weten!

Volg je ons al?

Op Instagram en Pinterest houden we je op de hoogte van onze laatste unieke meubelontwerpen, speciale product aanbiedingen en de laatste Arp updates.