info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Design meubels van ontwerpster Sarah Trenite

Design meubels van Arp

Design meubels van Arp zijn meubels van Nederlands fabricaat. Gemaakt met liefde, passie, zorg, met als uitgangspunt functionaliteit. Voor mensen die net even iets ander willen, die oog hebben voor kwaliteit en duurzaamheid.

Verschillende collecties

Ontwerpster Sarah Trenite is in 1997 begonnen met het ontwerpen van een tafel omdat ze geen mooie bestaande kon vinden. Dit is met de jaren uitgegroeid tot een volledige collectie design meubels. Haar design meubels hebben als motto “vorm volgt constructie.” Het is dus niet alleen prachtig om te zien maar voornamelijk ook functioneel.

Classic Collectie

Deze collectie vormt de basis en wordt voornamelijk vervaardigd uit eikenhout. Het staat synoniem voor ambacht en duurzaamheid. Bedoeld om een leven lang mee te gaan.

Copy Cat Collectie (CC)

Deze collectie dankt zijn naam aan de fabrikanten die onze ontwerpen kopieerden. Omdat wij niet van andere willen kopiëren, kopiëren wij onszelf! Een goedkopere versie met dezelfde uitstraling.

Special Collectie

Op basis van onze standaard collectie alleen dan net even anders. Omdat andere kleur of afwijkend formaat voor ons geen probleem is.

Waarom design meubels van Arp?

Allereerst is het belangrijk dat je verliefd wordt op ons design. Het blijft toch een kwestie van smaak!

Hieronder nog enkele redenen om voor onze design meubels te kiezen:

  • Kleinschalig in NL geproduceerd
  • Eerlijk materiaal
  • Duurzaam
  • Origineel
  • Korte lijnen met de makers

Waar en hoe te koop:

De design meubels van Arp kun je bewonderen via onze website. Wil je ze liever zien of even voelen dan kan dit bij onze showroom in De BakkeRij. We vinden het wel fijn als je even van te voren belt.