info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Arp Ambassadors

Bezoek de ambassadeurs aan huis om te zien hoe jouw toekomstige tafel er uitziet bij onze ambassadeurs! Zo kun je de  tafels van Arp bij de klanten thuis zien!

Behalve een eigen showroom in Haarlem heeft Arp ook een paar ambassadeurs ingeschakeld om hun tafel op afspraak aan jou te laten zien.

Tjerk en Claudie uit Utrecht laten alvast zien hoe de Longlegs staat in hun huis. Wil je die tafel daar zien? Mail dan voor een afspraak.

Langzaamaan bouwen we het Arp Ambassadors netwerk uit. De Twiglegs CC kun je nu bekijken in Delft en met andere locaties zijn we druk bezig.

René en Rolien zijn Arp fans van het eerste uur. Jarenlang hebben ze een van onze eerste Longlegs tafels in huis gehad. Toen zij onze nieuwste tafel, de Spitz classic, zagen waren ze verkocht. Ze hebben de Longlegs verruild voor deze tafel.

Je kan de Spitz bij hen thuis in Haarlem alvast gaan bekijken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Wij zijn op zoek naar meer ambassadeurs!

Ben jij ook een trotse bezitter van een Arp tafel? En wil je ook graag je tafel laten zien aan potentiele klanten? En wil je weten wat dat voor jou oplevert? Stuur dan een mail met een foto van je tafel en je woonplaats dan nemen wij zo spoedig contact met je op!