info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Vragen en klachten

Vragen
Heeft u vragen over een van onze modellen, de verschillende mogelijkheden of prijzen? Wilt dat wij met u meedenken of wilt u een afspraak maken om onze mini-showroom te bekijken? Wilt u meer weten over het verloop na uw bestelling?

Neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd mailen naar info@arpdesign.com en telefonisch zijn we bereikbaar op 06 – 18080081.

Klachten
Als u niet tevreden bent over een product, onze service of klantvriendelijkheid, dan kunt u ook bij ons terecht. U kunt een klacht bij ons indienen over hetgeen waar u niet tevreden mee bent.

U kunt uw klacht per mail aan ons sturen. We sturen u dan binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging van uw klacht. Binnen tenminste 14 dagen zullen we op uw klacht inhoudelijk reageren en zoeken naar een passende oplossing.

 

ovale tafel A-legs bamboe Arp design
ovale eettafel wit longlegs cc Arp design
ovale eettafel Longlegs eiken Arp design

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Tafels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom.


Heb je interesse in één van onze tafels? Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en jij kan alles van de tafels ervaren.

Onze showroom is anders dan je gewend bent, het is namelijk in de BakkeRij. Een gezellig bedrijfsverzamelpand in Haarlem. Benieuwd welke modellen er te zien zijn? Klik op de onderstaande button om ze te bekijken.

Tafels in showroom bekijken

Heb je een vraag? 06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

showroom-persoonlijk-advies-BakkeRij-Arp-design