info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Contact

Beste klanten, vanwege het coronavirus is onze showroom voorlopig zeer beperkt geopend.

Heb je vragen of wil je informatie over een tafel? Neem dan contact met ons op!
We zijn gewoon per mail of telefonisch bereikbaar en helpen je graag. En we kunnen altijd een knippatroon en stalen opsturen. We kunnen je adviseren over de beste tafel voor jou met behulp van foto’s en plattegronden. Net als altijd. Alleen dan op afstand.

Wil je toch langskomen?
Dat kan alleen onder strikte voorwaarden (max. 2 personen, geen kinderen, minimaal 1,5m afstand en handen wassen bij binnenkomst) en in overleg met Sarah.

06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

 

Je bent van harte welkom!

Om onze tafels te komen bekijken. In Haarlem hebben wij een kantoor in de BakkeRij dat tevens dienst doet als showroom. Hier hebben wij diverse tafels staan en eindeloos veel stalen. Je kan op dinsdag t/m vrijdag op afspraak langskomen om de tafels te bekijken. En in het Figee Café kun je dan ook heerlijke koffie of een broodje halen.

Gezellig als je langskomt!

Sarah en Fleur

Tafels in showroom bekijken en bezoek inplannen

De BakkeRij is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis. Let er wel op dat het altijd druk is met auto’s en dat het kan zijn dat je wat langer op zoek bent naar een plekje. Je kunt ook met het OV komen, want met de nieuwe fietsbrug ben je ook zo bij ons vanaf het station (met de OV-fiets).

Plan hier jouw route naar onze showroom.

 

Arp Design BV
De BakkeRij
Hendrik Figeeweg 3F B10
2031 BJ  Haarlem

E: info@arpdesign.com
M: 06 – 18080081

KvK: 34235593
BTW: 815026791B01

Algemene voorwaarden

team-contact-BakkeRij-ARP-design
Showroom-Arp-Office-BakkeRij-Haarlem-Arp-design
Figee-cafe-Arp-Office-BakkeRij-Haarlem-Arp-design

Tafels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom.


Heb je interesse in één van onze tafels? Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en jij kan alles van de tafels ervaren.

Onze showroom is anders dan je gewend bent, het is namelijk in de BakkeRij. Een gezellig bedrijfsverzamelpand in Haarlem. Benieuwd welke modellen er te zien zijn? Klik op de onderstaande button om ze te bekijken.

Tafels in showroom bekijken

Heb je een vraag? 06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

showroom-persoonlijk-advies-BakkeRij-Arp-design