info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Contact

Onze showroom is gesloten tot 19 januari 2021

  06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

Helaas moet ook onze showroom vanwege de volledige lockdown haar deuren sluiten tot 19 januari 2020. Je kunt dus tot die tijd geen afspraak maken om langs te komen.

Maar… goed nieuws! We kunnen je wel op afstand helpen en je adviseren over de verschillende tafels die wij hebben. En dat doen wij graag! Heb je interesse in onze tafels, heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en met behulp van plattegronden, foto’s en jouw wensen komen we een heel eind.

Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze site. Daar vind je allerlei keuzehulpmiddelen voor thuis  om de juiste maat en kleur van jouw tafel te bepalen.

 

Plan alvast een bezoek in na 19 januari…

Om onze tafels te komen bekijken. In Haarlem hebben wij een kantoor in de BakkeRij dat tevens dienst doet als showroom. Hier hebben wij diverse tafels staan en eindeloos veel stalen. Je kan op dinsdag t/m vrijdag op afspraak langskomen om de tafels te bekijken. En in het Figee Café kun je dan ook heerlijke koffie of een broodje halen.

Gezellig als je langskomt!

Sarah en Fleur

Tafels in showroom bekijken en bezoek inplannen

De BakkeRij is goed bereikbaar met de auto en parkeren is Op Aanvraag. Let er wel op dat het altijd druk is met auto’s en dat het kan zijn dat je wat langer op zoek bent naar een plekje. Je kunt ook met het OV komen, want met de nieuwe fietsbrug ben je ook zo bij ons vanaf het station (met de OV-fiets).

Plan hier jouw route naar onze showroom.

 

Arp Design BV
De BakkeRij
Hendrik Figeeweg 3F B10
2031 BJ  Haarlem

E: info@arpdesign.com
M: 06 – 18080081

KvK: 34235593
BTW: 815026791B01

Algemene voorwaarden

team-contact-BakkeRij-ARP-design
Showroom-Arp-Office-BakkeRij-Haarlem-Arp-design
Figee-cafe-Arp-Office-BakkeRij-Haarlem-Arp-design