fbpx
info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Collecties van Arp Design

De basis: de Classic collectie

Het verhaal achter de CC collectie!

De classic collectie vormt de basis van alle ontwerpen van Arp. De meeste ontwerpen van deze collectie worden in eiken uitgevoerd. In onze vaste werkplaats door onze eigen meubelmakers. Meestal in het mooiste Europese eiken. Maar desgewenst ook in andere mooie houtsoorten zoals noten, essen, of esdoorn. Afgewerkt in een mooie matte lak die het hout zijn natuurlijke kleur laat behouden of in een (beits)olie die het hout kleurt. Kijk hier voor meer informatie over verschillende afwerkingen op onze keuzehulppagina.

De collectie van Arp Design staat voor ambacht en duurzaamheid. De meubels uit de classic collectie gaan een leven lang mee.

De fabrikanten die ons kopieerden inspireerden ons tot het maken van deze collectie. CC staat voor CopyCat. Onze mooiste ontwerpen, maar dan in een goedkopere uitvoering. Onze eigen kopie van ons eigen origineel. Want we kopiëren niet van anderen, we kopiëren onszelf! Een mooi ontwerp in een goedkopere versie maar met de beste kwaliteit.

De CC collectie wordt geproduceerd in onze vaste fabriek met de meest geavanceerde machines. In de fabriek worden de bladen van de tafels uit de CC collectie gemaakt van berkenmultiplex met een laminaat (HPL). De poten worden door de meubelmaker gemaakt van beukenmultiplex.

Special collectie: productie in Nederland maakt flexibel

Onze meubels worden in Nederland in onze eigen werkplaats gemaakt. Daarom kunnen wij alles op maat maken en in elke gewenste kleur. Altijd op basis is van onze standaardcollectie. Een knalrode Longlegs in 6 meter? Of een piepkleine Twiglegs in okergeel? Geen probleem! Het kan allemaal in onze special collectie!

Dus… heb je een speciale wens? Laat het ons weten. Zolang wij er achter staan en het past binnen onze collecties gaan we met jouw wensen aan de slag.