info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Collecties van Arp Design

De basis: de Classic collectie

Het verhaal achter de CC collectie!

De classic collectie vormt de basis van alle ontwerpen van Arp. De meeste ontwerpen van deze collectie worden in eiken uitgevoerd. In onze vaste werkplaats door onze eigen meubelmakers. Meestal in het mooiste Europese eiken. Maar desgewenst ook in andere mooie houtsoorten zoals noten, essen, of esdoorn. Afgewerkt in een mooie matte lak die het hout zijn natuurlijke kleur laat behouden of in een (beits)olie die het hout kleurt. Kijk hier voor meer informatie over verschillende afwerkingen op onze keuzehulppagina.

De collectie van Arp Design staat synoniem voor ambacht en duurzaamheid. De meubels uit de classic collectie gaan een leven lang mee.

De fabrikanten die ons kopieerden inspireerden ons tot het maken van deze collectie. CC staat voor CopyCat. Onze mooiste ontwerpen, maar dan in een goedkopere uitvoering. Onze eigen kopie van ons eigen origineel. Want we kopiëren niet van anderen, we kopiëren onszelf! Een mooi ontwerp in een goedkopere versie maar met de beste kwaliteit.

De CC collectie wordt geproduceerd in onze vaste fabriek met de meest geavanceerde machines. In de fabriek wordt het blad van de tafels uit de CC collectie gemaakt van berkenmultiplex met een laminaat (HPL). De poot wordt door de meubelmaker gemaakt van onbehandeld beukenmultiplex.

Special collectie: productie in Nederland maakt flexibel

Omdat al onze meubels in Nederland in onze eigen werkplaats gemaakt worden kunnen wij alles op maat maken en in elk gewenste kleur. Mits het maar op basis is van onze standaardcollectie. Een knalrode Longlegs in 6 meter? Of een piepkleine Twiglegs in okergeel? Geen probleem! Het kan allemaal in onze special collectie!

De producten die ook deel uitmaken van deze collectie vindt u hieronder.

 

Tafels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom.


Heb je interesse in één van onze tafels? Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en jij kan alles van de tafels ervaren.

Onze showroom is anders dan je gewend bent, het is namelijk in de BakkeRij. Een gezellig bedrijfsverzamelpand in Haarlem. Benieuwd welke modellen er te zien zijn? Klik op de onderstaande button om ze te bekijken.

Tafels in showroom bekijken