info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Verkooppunt Chez Freddy art & design

Chez Freddy art & design is een galerie en winkel waar Lousanne Schep unieke design objecten heeft verzameld van o.a Maarten Baas, Chris Kabel, Studio Nendo, Floris Hovers, Jesse Visser, Kiki van Eijk en vele anderen.

Naast hedendaagse kunst heeft Lousanne ook een grote voorliefde voor ‘Outsider Art’. Dit gaat over intuïtieve kunst, authenticiteit en puurheid; kunst gemaakt door kunstenaars die geen opleiding hebben genoten, soms buiten de maatschappij staan en die hun eigen vormtaal hebben ontwikkeld. Erg bijzonder want ze creëren vanuit het hart en geest, ongeremd, obsessief of juist met humor.

Een tafel met stijl

De Longlegs CC is te koop bij Chez Freddy. Dit is dé klassieker van Arp, maar dan in een eigentijds fris jasje. Een eigenzinnig en vriendelijk ontwerp waaraan je, door de kruispoot in het midden, overal kan aanschuiven.

De tafel wordt gemaakt van berkenmultiplex met een wit (RAL9010) HPL. Een oerdegelijk materiaal met een strakke, maar ook verfijnde uitstraling.

Heb je vragen? Lousanne helpt je graag bij het bepalen van de juiste maat. In de winkel heeft ze knippatronen die je mee naar huis kunt nemen om daar aan de slag te gaan met de verschillende afmetingen. En heb je andere wensen en wil  je bijvoorbeeld liever geen wit blad? Ook hier kan ze je over adviseren.

Wil je Chez Freddy bezoeken?

Dat kan! De galerie is vrijwel dagelijks open en meestal ook op zaterdag, maar heeft geen vaste openingstijden. Je kunt altijd even contact opnemen met Lousanne Schep om het zeker weten.

Chez Freddy
Wagenweg 44
2012 NE Haarlem

T: +31(0)624670725
E: hello@chezfreddy.nl

Tafels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom.


Heb je interesse in één van onze tafels? Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en jij kan alles van de tafels ervaren.

Onze showroom is anders dan je gewend bent, het is namelijk in de BakkeRij. Een gezellig bedrijfsverzamelpand in Haarlem. Benieuwd welke modellen er te zien zijn? Klik op de onderstaande button om ze te bekijken.

Tafels in showroom bekijken

Heb je een vraag? 06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

showroom-persoonlijk-advies-BakkeRij-Arp-design