info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Bijzondere tafellamp van Arp

Bijzondere tafellamp

Omdat we al apetrots op de bijzondere Arp Taglight kroonluchter zijn hebben we een broertje gecreëerd. Deze bijzondere tafellamp is gemaakt van tags welke als een soort lamellen fungeren. Hierdoor krijg je gezellig, warm licht. Zo wordt een donker hoekje weer prachtig verlicht of je nu een led of spaarlamp gebruikt. Door het handige formaat en de stabiele constructie past de lamp makkelijk op een bureau, kastje of bijzettafel. Of je nu in een kasteel of Tinyhouse woont, dit lieverdje past overal.

 

Wat maakt de baby Taglight zo bijzonder?

Zoals alle Arp ontwerpen wordt de baby taglight in Nederland op kleine schaal geproduceerd. Door middel van lasersnijders wordt de tafellamp gemaakt van 4mm populierenplex. Door de tags en het materiaal geeft de Taglight een bijzonder mooi, warm licht. Maar ook overdag is het een plaatje om te zien. Dus haal je met de Arp Taglight echt een mooie, bijzondere, authentieke lamp in huis.

 

Doe-het-zelf

Voordat je kan genieten moet je de lamp wel nog even zelf in elkaar zetten. Hij komt verpakt in een platte doos inclusief E14 fitting en zwart gestoffeerd snoer met duidelijke instructies. Hierdoor is het niet ingewikkeld maar vooral leuk om te doen. Bovendien is het toch leuk om deel uit te maken van het proces!

Waar kan ik de Baby Taglight bekijken en kopen?

Wanneer je onze bijzondere tafellamp eerst wilt bekijken of besnuffelen kun je terecht bij ons in  Haarlem. Hier kun je op afspraak langskomen in onze mini showroom in de BakkeRij. Daar zitten wij van ma t/m vrijdag. Je bent van harte welkom! Toch willen we graag dat je van te voren even mailt of belt.

Ook kun je de baby Taglight via onze webshop kopen. Zo hoef je niet de deur uit. Bovendien heb je de bestelling binnen 4 werkdagen in huis. Voor onze leverings– en betalingsvoorwaarden klik je hier.

 

 

Prijs en afmeting

  • Afmeting: diameter= 30.5 cm. Hoogte = 39 cm
  • Prijs: €139,-