info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Bijzondere hanglamp van Arp

De Arp Taglight

De Arp Taglight is een heel bijzondere hanglamp. Geïnspireerd op de klassieke kroonluchter alleen dan anno nu. Door het mooie lichte materiaal en de tags welke als lamellen werken, geeft de Taglight prachtig warm en sfeervol licht. Of je de lamp nu boven de eettafel hangt of in de hoek, het bijzondere licht draagt sowieso bij aan een nog fijnere sfeer in huis. Door het tijdloze minimalistische ontwerp past de hanglamp in elk interieur en de materiaalkeuze maakt dat je er jaren plezier van kan hebben.

Verlichting

Hoe belangrijk is dat eigenlijk, verlichting? Daar kunnen we kort in zijn, goede verlichting is onmisbaar in elk interieur. Door goede verlichting kun je een saaie, donkere, kleine of juist hele grote ruimte een totaal ander uiterlijk geven. Met de bijzondere hanglamp van Arp kun je bijvoorbeeld je eettafel mooi uitlichten. Hij is niet alleen geschikt als sfeerverlichting maar je kunt er ook prima een boek onder lezen. Hang je de lamp in de hoek geef je, wat vaak een vergeten plek in het huis is, weer extra aandacht. Maar ook in de hal of entree komt de Arp Taglight goed tot zijn recht. Wanneer je liever persoonlijk advies over de plaatsing van de hanglamp wilt kun je ons altijd bellen of mailen. We helpen je graag!

Afmeting en prijs

  • Afmeting: Diameter= 50cm Hoogte= 37cm
  • Prijs. €229

De Arp Taglight komt als doe-het-zelf pakket inclusief E27 fitting en zwart gestoffeerd 3 meter lang snoer. Door de eenvoudige instructies hangt de lamp in een handomdraai.

Verschillende uitvoeringen

De Arp taglight is gemaakt van 4mm populierenplex door middel van een laser. De bijzondere hanglamp komt in naturel maar is sinds kort ook verkrijgbaar in zwart. Er gaan zelfs geruchten dat er nog andere kleuren bijkomen! Naast de Taglight hebben we ook een klein broertje gemaakt namelijk de Baby Taglight. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent onze hanglamp, kun je ons volgen op instagram.

 

Verkooppunten

Wanneer je de Taglight van dichtbij wilt bekijken kan dit bij ons in Haarlem, Je kunt hier op afspraak langskomen in onze mini showroom in de BakkeRij. Daar zitten wij van ma t/m vrijdag. Mail of bel ons even van te voren. Je bent van harte welkom!

Je kunt de Taglight ook via onze webshop kopen. Dan heb je de bestelling binnen 4 werkdagen in huis.