info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Bijzondere eettafel gemaakt door Arp

Wat maakt een eettafel bijzonder?

Je bent op zoek naar een bijzondere eettafel. Eentje die zich kan onderscheiden van de rest. Bovendien wil je niet op veilig spelen maar er ook niet binnen afzienbare tijd op uitgekeken zijn. Tegenwoordig is kwantiteit de norm. Dus wordt er ingespeeld op de commercie en rollen de ontwerpen in grote getale van de werkbank. Daarom gaat Arp voor kwaliteit. Een bijzondere eettafel die toch tijdloos is, kleinschalig geproduceerd wordt binnen Nederland en je hele leven mee kan.

Wat betekent bijzonder eigenlijk?

Volgens het woordenboek staat bijzonder synoniem voor:

Afwijkend. origineel, afzonderlijk, apart, buitengewoon, eigenaardig, excentriek, exceptioneel, markant, ongewoon, opmerkelijk, raar,  speciaal, specifiek, uniek, uitmuntend, vreemd, zeldzaam.

In het bijzonder dus een bijzonder woord, vind je niet? Een woord dat past als een handschoen bij de bijzondere eettafel van Arp.

 

Wat maakt de Arp eettafels bijzonder?

Arp heeft verschillende eettafels ontworpen vanuit het oogpunt functioneel te zijn. Maar alleen functioneel is als een ANWB regenjas, niet erg stijlvol laat staan bijzonder. De eettafels van Arp zijn ook nog eens prachtig, kleinschalig geproduceerd, met veel liefde ontworpen en duurzaam. Dat is wat onze eettafels bijzonder maakt.

 

 

Bijzondere eettafels op maat

Wil je het extra bijzonder maken kun je onze ontwerpen naar eigen wens aanpassen. We hebben een korte lijn met onze makers. Wil je dus iets afwijken van ons ontwerp kunnen we er snel achterkomen wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Kortom:

Contact

Heb je vragen kan je ons bellen of mailen. Dan is de kans groot dat je de ontwerpster zelf aan het woord krijgt. Hoe bijzonder is dat? Maar wie je ook te woord staat, het is altijd iemand met expertise en passie voor Arp. Je kunt ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom of een afspraak maken voor een bezoek bij je thuis. Zo krijg je niet alleen een bijzonder ontwerp maar ben je ook een bijzondere ervaring rijker!