info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Betaalmethoden

Algemeen
Je kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier- programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank, van Lanschot dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

2. Bancontact/Mister Cash
Onze Belgische klanten kunnen gebruikmaken van Bancontact/Mister Cash. Hiermee kunt u direct online afrekenen binnen uw eigen vertrouwde bankomgeving.

3. Overschrijven (aanbetaling 40% mogelijk)
Mocht u liever niet online willen betalen kunt u ook het bedrag overschrijven naar onze rekening. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen we uw bestelling versturen of in productie nemen.
Het is ook mogelijk om voor de tafels een aanbetaling te doen van 40% en het resterende bedrag per PIN te voldoen bij levering. Wanneer we de aanbetaling hebben ontvangen nemen we de tafel in productie. Eventuele kosten voor het overschrijven van een buitenlandse rekening zijn voor de koper.

Tafels in het echt bekijken? Kom langs in de showroom.


Heb je interesse in één van onze tafels? Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan langs in onze showroom. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en jij kan alles van de tafels ervaren.

Onze showroom is anders dan je gewend bent, het is namelijk in de BakkeRij. Een gezellig bedrijfsverzamelpand in Haarlem. Benieuwd welke modellen er te zien zijn? Klik op de onderstaande button om ze te bekijken.

Tafels in showroom bekijken

Heb je een vraag? 06 – 18 08 00 81 info@arpdesign.com

showroom-persoonlijk-advies-BakkeRij-Arp-design