info@arpdesign.com | 06 – 18080081

Showroom in de BakkeRij

Kom onze tafels bekijken in de showroom!

Ovaal, rond of toch rechthoeking? Twijfel je over de kleur of weet je niet precies wat je wil? Wil je de materialen van onze tafels eerst zien en voelen? In onze showroom in de BakkeRij in Haarlem helpen we je graag! We hebben we verschillende modellen en uitvoeringen van onze tafels staan door de hele BakkeRij. Ook hebben we eindeloos veel stalen en alle middelen om mee te denken over  jouw ideale tafel.

Gezellig als je langskomt!

Neem contact met ons op om een afspraak te maken om langs te komen in de showroom. Dan laten wij je alles zien en helpen we je met het maken van de keuze. 

De showroom is goed bereikbaar met de auto en parkeren is Op Aanvraag.

Als je er dan toch bent.. Dit vind je nog meer in de BakkeRij

 

Werk aan de Muur heeft betaalbare kunst in jouw stijl. Ze hebben unieke werken door de samenwerking met meer dan 6.000 beeldmakers. En het leuke is, de showroom van Werk aan de Muur is ook onze showroom, want ze hebben daar een Longlegs CC staan!
Meer over Werk aan de Muur. 

Koffie, ontbijt & lunch. Figee Café is een ontbijt-lunch-koffiebar in het bedrijfsverzamelgebouw ‘De BakkeRij’ op het Figee terrein. Je kunt er goede koffie en heerlijke broodjes krijgen. Het café is op werkdagen geopend tot 3 uur.
De kaart vind je op Facebook